Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!




Ο Αλέξης που είναι μια χαρά παλληκάρι για εξώφυλλο στο Cosmopolitan η στο Pink Woman, λαμβάνει διαστάσεις πολιτικού γίγαντα, στο ριάλιτυ της πολιτικής μας ζωής.
Κι αυτό γιατι ο λαός έχει υποστεί τόση μαλάκυνση που δεν λέγεται.
Στείλαμε στη Βουλή τα φασιστοειδή του Καρατζαφέρη, τις Καιλήδες και τις Ράπτες (ενω προετοιμάζεται για βουλευτής και ο Μαραγκάκης, το αμόρε της Ελενας) και περιμένουμε απ ολα αυτά τα νούμερα να οδηγήσουν τη χώρα στο μέλλον.

Η απογοήτευση μας μετατρέπεται σε κατάθλιψη οταν αντικρύζουμε τις φάτσες του Καραμανλή και του Παπανδρέου, που μοιάζουν τόσο απίστευτα μουρόχαυλοι που δεν λέγεται.
Πρέπει να γνωρίζουν αυτοί οι μπέμπηδες οτι κυβερνούν μια χώρα της οποίας οι πιλότοι των μαχητικών σκοτώνονται σαν μύγες στο πόλεμο του Αιγαίου, οι αστυνομικοί μένουν ανάπηροι απο τα καρτέρια στα Ζωνιανά, οι φοιτητές πιο στουρνάρια απ οτι μπήκαν στα Πανεπιστημιά μας αποφοιτούν, οι άνεργοι και οι άστεγοι αυξάνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς, οι μισθοί εξαθλιώνονται.

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι επιβήτορες της εξουσίας οτι δεν είναι κάτι σπουδαίο επειδή τους καλημερίζουν ο Πρετεντέρης, η Στάη και η Τρέμη στο Da capo. Αν συνεχίσουν μ αυτόν τον αυτισμό σε λίγο θα ισοπεδώσουν τη χώρα.
Κι εμείς ας μην είμαστε τόσο μαλάκες.
Το πρόβλημά μας δεν είναι το Ασφαλιστικό, είναι η ανεπάρκεια εκείνων που επιλέξαμε να μας κυβερνάνε και ν αντιπολιτεύονται.
Η μαλακία είναι δική μας και την λουζόμαστε.
Το χειρότερο είναι οτι δεν βάζουμε μυαλό.
Οπου νάναι θα στείλουμε και τον Κώστα Μαρτάκη στη Βουλή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share