Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

ΜΑΚΗΣ-ΚΟΥΡΗΣ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


Aυτός που πήγε στο σπίτι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!. ,
Σας είχαμε πει ότι θα μάθετε πρώτοι από το Press-gr ποιον βουλευτή της ΝΔ εννοούσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προχτες ότι πήγε σπίτι του και του ζήτησε να συναινέσει (αν και χτες τα "μαζεψε") σε συμφωνία με τον επικεφαλής του πρώην ΣΔΟΕ Σπ. Κλαδά για "ηπιο χειρισμό" της εκκρεμότητας του Θ. Αναστασιάδη με τα τα 5 εκατ. ευρώ. Αρχικά, οι "υποψίες" έπεσαν σε βουλευτή νομού της Κεντρικής Ελλάδας που εμφανίζεται συχνά στην εκπομπή του.Δεν είναι αυτός. Είναι ο βουλευτής -και πρώην πρωταθλητής στο μήκος- Κώστας Κουκοδήμος που εκλέχτηκε τον Σεπτέμβριο πρώτη φορά βουλευτής Πιερίας. Την προηγούμενη τετραετία ήταν γενικός γραμματέας Αθλητισμού και είχε στενή συνεργασία με τον Σπύρο Κλάδα όταν αυτός ήταν γενικός γραμματέας ολυμπιακής αξοποίησης στο υπουργείο Πολιτισμού.
Ετσι είχαν γίνει και φίλοι. (Σε αυτόν αναφερόταν ο Μάκης, ο οποίος από χτες καλείται να τον κατονομάσει.
------*-------------------*=--------------------------------------------------------------------
...θα βγάλει τη νέα εφημερίδα.
Θα κάνουν και κανάλι συντακτών..
Γράψαμε την πληροφορία ότι μετά την ρήξη με τον Θ. Αναστασιάδη, ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος πάει για νέα εφημερίδα.
Εχουμε νεότερα: Ο κύβος ερρίφθη.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Ανδρέας Κουρής θα είναι -εκτός απροόπτου- οι συνιδιοκτήτες της νέας εκδοτικής προσπάθειας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Η ιδέα, οι σκέψεις και οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, πολύ πριν τα σπάσει ο Μάκης με τον Θέμο.
Δεν έχει ακόμα αποφασισθεί το όνομα της εφημερίδας, θα πρόκειται όμως για μια "βαριά" έκδοση με dvd, ένθετα περιοδικά και άλλα... Επόμενο βήμα; Η απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας για το πρώτο κανάλι των συντακτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share