Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Ο Αλογοσκούφης έστειλε τον Λασκαρίδη...

στον Καραμήτσο.
Ηθελε να "εξαγοράσει" το "Θέμα" για να γίνει πρωθυπουργός!!!.
Σφάζονται ο Θέμος με τον Μάκη, όμως το πρόσωπο - κλειδί εκεί ήταν ο Τάσος Καραμήτσος (που είχε το 20%). Αυτός τους πήγε τον Λασκαρίδη, ως "κολλητό" του μεγαλοεπιχειρηματία.Προσέξτε όμως και το εξής:
Ο Τ. Καραμήτσος είναι πολύ κολλητός και με τον Γ. Αλογοσκούφη. Σε σημείο που ο υπουργός Οικονομίας είχε πλήρη ασυλία στην εφημερίδα καθώς ο Καραμήτσος τους είχε πεί, σε όλους, ότι "αυτός είναι φίλος μου και δεν θα τον πειράζετε..." (Ωραία εφημερίδα της ...κεντροαριστεράς, ήταν!)
Επίσης, ο Γ. Αλογοσκούφης είναι κι αυτός κολλητός με τον Λασκαρίδη και ..."κουμπάροι", όπως έχουμε αποκαλύψει αφού η κυρία Δίκα βάφτισε ένα από τα πλοία του ομίλου Λασκαρίδη.Αυτή η "τριγωνική" σχέση δεν ήταν τυχαία.
Ο Γ. Αλογοσκούφης δεν έκανε μόνο το "προξενιό" ανάμεσα στον Λασκαρίδη και τον Καραμήτσο, αλλά ήταν και ο πολιτικός εγγυητής της συμφωνίας.
Τι τον ενδιέφερε; Από πολιτικής τουλάχιστον πλευράς, ήθελε να έχει τη στήριξη της εφημερίδας στα σχέδια του να γίνει πρωθυπουργός, ως διάδοχος του Καραμανλή, αφού, όπως τους έλεγε, η αλλαγή ηγεσίας της ΝΔ θα γίνει μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια...
Αλλη μια αποκάλυψη που σε λίγο θα την συζητούν όλοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share