Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Μπράβοι του Μελισσανίδη, έκαναν τόπι στο ξύλο τον Αλέξη Κούγια! Το νυχτοπερπάτημα της Εύης και το επικίνδυνο καρτέρι (ωιμέ!...)


Σοβαρά χτυπημένος φαίνεται να είναι ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας που οι πρώτες πληροφορίες τον θέλουν να ξυλοκοπήθηκε απο μπράβους του Γιώργου Μελισσανίδη (υιού του γνωστού Δημήτρη) που συνόδευε σε νυχτερινό κέντρο την Εύη Βατίδου.

Σύμφωνα με όσα κατάθεσε ο Αλέξης Κούγιας στην μήνυση του, τον ξυλοκόπησαν άγρια τα ξημερώματα δύο σωματώδεις άνδρες όμως η Εύη Βατίδου ισχυρίστηκε ότι τον χτύπησε η ίδια με το τακούνι της!
Όλα άρχισαν όταν η Βατίδου επέστρεφε στο σπίτι της και εκεί την περίμενε ο Αλέξης Κούγιας. Άρχισε ο διαπληκτισμός και σύμφωνα με τον Κούγια τον χτύπησαν οι άνθρωποι που συνόδευαν τον Γιώργο Μελισσανίδη.
Η Εύη Βατίδου-σύζυγος του Κούγια- ισχυρίζεται ότι η ίδια του επιτέθηκε με το τακούνι της και τον χτύπησε στο κεφάλι. Απο το αστυνομικό τμήμα τον πήρε ασθενοφόρο αφού ήταν αρκετά χτυπημένος.
Νωρίτερα ο Κούγιας είπε πάει σπίτι και πήρε τα παιδά ενώ την οικονόμο την "κάρφωσε" ότι δεν είχε άδεια παραμονής και την έχουν έτοιμη για απέλαση στο Α.Τ. Βουλιαγμένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share