Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Αναμεσα στα ζευγαρια μπαινει ο Τσιπρας.

Οι επιπτωσεις απο την εκλογη Τσιπρα συνεχιζουν να συγκλονιζουν την ελληνικη κοινωνια.
Εγκυροι πολιτικοι αναλυτες παρατηρουν οτι ο Τσιπρας εκτος απο τα πολιτικα ζευγαρια που ειναι σε κεντροαριστερα κομματα ηδη διεισδυει αναμεσα σε ολα τα ζευγαρια γενικως.
Πολλα ελληνικα ζευγαρια σε ολη την επικρατεια εχουν πλεον προβλημα με τον Τσιπρα λεγουν οι πολυ εγκυροι αυτοι πολιτικοι αναλυτες.
Αιτια η θραυση που κανει ο Τσιπρας σε ολες τις γυναικες ανεξαρτητως ηλικιας.
Ηδη κοριτσια 16 ετων αρχιζουν να κρεμανε αφισες Τσιπρα στα δωματια τους κατεβαζοντας τις αφισες του Μαρτακη και του Ρουβα.
Ακουγεται δε οτι Ο ιδιος ο Ψινακης ζητησε να μανατζαρει και τον Τσιπρα εκτος απο τον Μαρτακη
.
Επισης γυναικες καθε ηλικιας ειτε ειναι παντρεμενες ειτε εχουν απλα δεσμο και ανεξαρτητως κομματος που ψηφιζουν φερονται να λενε στους δικους τους.
Αυτο ειναι τεκνο οχι σαν και σενα , πως εισαι ετσι κανε κατι να μοιασεις στον Τσιπρα , κανε το μαλλι σου σαν τον Τσιπρα , μαθε να ντυνεσαι σαν τον Τσιπρα κλπ κλπ.
Οι ελληναρες συχτυριζουν την ωρα και την στιγμη που ο Τσιπρας εξελεγη προεδρος του ΣΥΝ αλλα εγκυρες πληροφοριες οτι στα κρυφα μελετανε το στυλ Τσιπρα και συντομα θα δουμε μια νεα μοδα να κανει θραυση στον ανδρικο ελληνικο πληθυσμο.
Το στυλ Τσιπρα θα επικρατησει λενε γνωστοι στυλιστες του Κολωνακιου.
Στα κομματα (πχ στο πασοκ) ηδη ψαχνουν για ατομα να μοιαζουν στον Τσιπρα.
Η Παπαρηγα βεβαια φερεται να ειπε οτι εμεις εχουμε ανδρες κανονικους οχι φλωρους και δεν θα περασει η συντηρηση του ΣΥΝ αλλα στα κρυφα φερεται να το συζηταει.
Επιστημονες απο ολο τον κοσμο συρρεουν στην Ελλαδα για να μελετησουν το φαινομενο Τσιπρα που ανατρεπει ολα τα πολιτικα αλλα και κοινωνικα δεδομενα.


Ο Παγκαλος μπορει να ανακοψει τις διαροες των Βενιζελικων προς τον Τσιπρα?


Οχι.
Ο Παγκαλος ειναι καθαρος αυτο το γνωριζουν ολοι.
Ο Παγκαλος οταν μιλαει τον ακουνε ολοι και τα ΜΜΕ κανουν παρτυ.
Ο Παγκαλος εδω και καιρο (ισως παντα) λεει οτι πιστευει χωρις να περιοριζει τον εαυτο του σε καμμια σκοπιμοτητα και χωρις πριν μιλησει να εξεταζει αν αυτο που θα πει εντελει θα κανει καλο η κακο .
Ειναι σιγουρο οτι οτι ειπε για τον Τσιπρα εγινε χωρις καμμια συννενοηση με κανενα επικοινωνιακο επιτελειο και το ειπε επειδη το πιστευει.
Ομως η πολιτικη το 2008 δεν γινεται ετσι. Μπορει να πεις κατι και να σου γυρισει αναποδα. Και ο Τσιπρας χωρις να συμβουλευτει κανενα επικοινωνιολογο του απαντησε. Ομως του απαντησε σωστα και στοχευμενα.
Ο Παγκαλος δεν πρεπει να αναλαβει την αντιπεραθεση με τον Τσιπρα. Οσοι πασοκοι φλερταρουν με τον Τσιπρα (Βενιζελικοι) με το που μιλαει ο Παγκαλος σπρωχνονται ακομα πιο πολυ να φυγουν. Οταν δε συγκρινουν και την απαντηση Τσιπρα (που καλο ειναι να παψουν να τον υποτιμουν τοσο στο πασοκ) σπρωχνονται και αλλο.
Τοτε?
Ποιος μπορει να πεισει τους Βενιζελικους να μεινουν στο πασοκ?
Τι λετε και εσεις κυριε Βενιζελο?


Οι φιλοι του Βενιζελου φλερταρουν με Τσιπρα?


Αν δεχτουμε οτι μεγαλο ποσοστο της ανοδου του ΣΥΡΙΖΑ θα ελθει απο οπαδους του ΠΑΣΟΚ ενα ερωτημα αναδυεται και ειναι αμειλικτο.
Αυτοι οι πασοκοι ειναι ΓΑΠικοι η Βενιζελικοι?
Αν ειναι Βενιζελικοι μπορει ο ιδιος ο Βενιζελος να ανακοψει αυτην την πορεια και την διαροη?
Πως?
Ο Γιωργος μπορει να κανει κατι πανω σε αυτο?
Ποιος απο τους πρεπει να κανει το πρωτο βημα?
Ποιο πρεπει να ειναι αυτο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share