Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Αλίνα Καμπάεβα


Μετά τον Γάλλο πρόεδρο που «έκλεψε» την Κάρλα Μπρούνι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αγανάκτηση του ανδρικού φύλου, και ως εκ τούτου τον καταποντισμό του στις δημοσκοπήσεις (καλά να πάθει), τώρα το παράδειγμά του ακολουθεί και ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος, ως αποκαλύπτεται φέρεται βα έχει σχέση με την πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα (πρωτοκλασάτο στέλεχος της νεολαίας (!) του κόμματος Πούτιν). Να πούμε όμως, και μια αλήθεια.
Που και ποιος άνοιξε το δρόμο που απολαμβάνουν Πούτιν και Σαρκοζί;
Άνοιξε στην Ελλάδα.
Και τον άνοιξε, ο Ανδρέας. Λίγο δευτεροκλασάτα βέβαια, σαν την «Αλλαγή», αλλά τον άνοιξε.
Κι εμείς του την πέφταμε….
Η εφημερίδα «Moscow Correspondent» αναφέρει ότι ο 52χρονος πρόεδρος της Ρωσίας (αποχωρεί τον Μάιο) θα παντρευτεί τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη της Αθήνας στη ρυθμική γυμναστική Αλίνα Καμπάεβα τον ερχόμενο Ιούνιο!
Η νύφη είναι 25 ετών, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες της χώρας και μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου με την παράταξη του Πούτιν.
Ο Πούτιν, πρώην πρωταθλητής του τζούντο, χώρισε τη γυναίκα του πριν από λίγους μήνες. Με την Καμπάεβα κάθισαν δίπλα δίπλα στην τελετή απονομής των βραβείων Laureus, που φιλοξενήθηκε στη Μόσχα.
---------------------------------
Μεγαλη μαιμου ο Πουτιν.
Τι ενεργειακοι δρομοι και τι ΝΑΤΟ και πρασινα αλογα.
Ο ανθρωπος ειναι σωστος.
Με το που πιαστηκε παρατησε τη γυναικα του και χτυπησε σωστη γκομενα.
Αλλος Σαρκοζης μας βρηκε....
Εχει ψαξει τις ριζες του ο Πουτιν?
Μηπως ειναι και αυτος Ελληνας?
Γεια σου ρε Βλαντιμιρ...
Και δεν σου φαινοτανε...
ΥΓ Αν και το ματι του επαιζε εδω που τα λεμε...
ΥΓ2 Τωρα που θα παει Μοσχα ο δικος μας για τα πετρελαια και τις λοιπες τριχες να τον καλεσει να ερθει Ελλαδα να δουμε και εμεις απο κοντα την Αλινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share