Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Σεμινάριο Biodanza στην Κέρκυρα !



Σεμινάριο Biodanza στην Κέρκυρα !
Από την Κυριακή 6 Ιουλίου έως την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Η Biodanza ή «χορός της ζωής» είναι ένα σύστημα που ενεργοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό μας. Είναι μια διαδικασία εξέλιξης που ξαναδίνει προτεραιότητα στη σωματική εμπειρία και ευαισθησία. Με τη Biodanza είμαστε σε επαφή με την παρούσα στιγμή και απολαμβάνουμε την κίνηση, το παιγνίδι, το άγγιγμα, τη συγκίνηση και την επαφή με τον εαυτό μας, με τον άλλον και με το περιβάλλον.

Το μάθημα της Biodanza συνίσταται σε απλές αλλά δομημένες ασκήσεις που γίνονται με συνοδεία μουσικής σε ομαδικό περιβάλλον με τέτοιο τρόπο που να μας επιτρέπει να εκδηλώσουμε στοργή, συμπόνια, αποδοχή, χαρά και συντροφικότητα.

Η Biodanza δημιουργήθηκε εδώ και 40 περίπου χρόνια από τον Χιλιανό καθηγητή Rolando Toro Araneda, ο οποίος είναι ανθρωπολόγος, ψυχολόγος και συγχρόνως ποιητής και ζωγράφος. Είναι ευρέως διαδεδομένη στη Λατινική Αμερική. Στην Ευρώπη έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή τα τελευταία 20 χρόνια.

Για να κάνετε Biodanza δεν χρειάζεται να έχετε ούτε προηγούμενες γνώσεις, ούτε καμία άλλη εμπειρία παρά μόνο την επιθυμία να ανακαλύψετε καλύτερα το δυναμικό που κρύβεται μέσα σας και να μπείτε σε ένα δρόμο προσωπικής εξέλιξης μέσα από τη βιωματική εμπειρία του χορού και της κίνησης (vivencia) μαζί με άλλους συνανθρώπους σας.

Στο πρόγραμμα του σεμιναρίου προβλέπονται 2 vivencias την ημέρα και μικρή θεωρητική παρουσίαση. Τα μαθήματα θα γίνονται στα γαλλικά με διερμηνεία στα ελληνικά.

Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρο το σεμινάριο και επιθυμούν αποκτήσουν μια πρώτη εμπειρία της Biodanza, προβλέπεται ειδική εισαγωγική vivencia, ανοικτή στο κοινό, την Τετάρτη 9 Ιουλίου το βράδυ, με συμβολική συμμετοχή.
Τιμή:
· Σεμινάριο: 280 € εάν εγγραφή πριν από τις 20 Ιουνίου και 310 € μετά
· Διαμονή: 30 €/ ημέρα/ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και ένα γεύμα
Τόπος: ξενοδοχείο Bluelagoon, στη Ρόδα, 35 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας, στο βόρειο μέρος του νησιού. Το ξενοδοχείο είναι μεσαίας κατηγορίας με ωραία πισίνα, 10 λεπτά με τα πόδια περίπου από τη θάλασσα.

Για συμπληρωματικές πληροφορίες και εγγραφή :
· Pablo και Véronique Luisoni-Fouré: +41 (0)22 733 28 01
· pablo@biodanza.ch · vero@biodanza.ch · www.biodanza.ch
· Ελπινίκη Μπούζη: Elpiniki.Bouzi@ec.europa.eu
· Ελλάδα: +306944 28 10 48, Βρυξέλλες : +322 779 28 29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share