Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

GAME OVER


Παρά το γεγονός ότι η Εθνική έδειξε πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας, δεν κατάφερε να αποφύγει την καταδικαστική ήττα από τη Ρωσία με 1-0, που την κατατάσσει τελευταία στον Δ' όμιλο. Το "φτηνό" γκολ του Ζιριάνοφ στο 33' έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης
Ρεχάγκελ
Μου άρεσε το πάθος που έδειξαν οι παίκτες μου, απλά πληρώσαμε την αδυναμία που έχουμε να μην βάζουμε εύκολα γκολ. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλαμε γκολ, δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν ήταν και εύκολο. Οι Ρώσοι έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, συνδυάστηκαν ωραία και η ομάδα μας προσπάθησε να αντισταθεί.
Το παιχνίδι έχει τελειώσει, αλλά προέχει να προετοιμαστούμε για το τελευταίο μας ματς με τους Ισπανούς. Τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010 μπορούν να περιμένει. Ηρθαμε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αν και ξέραμε ότι αυτό που πετύχαμε το 2004 ήταν ένα θαύμα και τα θαύματα δεν έρχονται συχνά. Δείτε στον άλλο όμιλο, θα μείνει σίγουρα έξω μια από τις Γαλλία ή Ιταλία, ενώ οι Γάλλοι δέχτηκαν 4 γκολ. Είπαμε αυτές οι διοργανώσεις δεν είναι ποτέ εύκολες. Πάντα θα υπάρχει η κριτική και είναι λογικό, ιδιαίτερα μετά από έναν αποκλεισμό. Επαναλαμβάνω ότι η δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα και ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Εμείς μετά απο το 2004, δεν υπάρχουμε πλέον εδώ, αλλά η Ακρόπολη θα συνεχίσει να είναι εκεί που βρισκόταν για 3000 χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share