Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Ποιος φοβάται τώρα τον κόσμο;

Προσέξτε τι συνέβη πριν από λίγο με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ηλεία και ύστερα βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι στο πρόγραμμα του κ. Καραμανλή δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη στις πυρόπληκτες περιοχές, ούτε στους σεισμόπληκτους της Ηλείας και της Αχαΐας, από τον φόβο των αντιδράσεων. Ανακοίνωσαν μόνο ότι θα μιλήσει μόνο στις 7μμ στο Φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ στην Αρχαία Ολυμπία και θα είχε μια σύντομη επικοινωνία με τοπικούς παράγοντες. Την τελευταία στιγμή όμως και επειδή θα τους έκραζαν απόψε τα κανάλια, ανακοίνωσαν ότι ο πρωθυπουργός θα επιθεωρήσει και τα αντιπυρικά έργα, αλλά συνέστησαν στους δημοσιογράφους να μην βγάλουν το θέμα μέχρι τότε «για να μην μαζευτεί πολύς κόσμος» (!!!). Είπατε τίποτα; Μήπως φοβούνται κάποιοι τις αντιδράσεις του κόσμου;
http://www.antinews.gr/

Σχόλια
1.Αν δεν μπορεις να περπατας ελευθερα στην χωρα σου,παραιτησου…Απλα

2.Κρίμα κρίμα δεν έχει οργανωθεί καλά η επίσκεψη του Πρωθυπουργού:
θα έπρεπε να έπαιρνε μαζί και τον κ Ζαχόπουλο και τον κ Βουλγαράκη, μαζί με τις περσινές τους δηλώσεις.
ΥΓ
πάλι καλά που θα επιθεωρήσει και τα αντιπυρικά έργα γιατί αν επιθεωρούσε την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης
3.Άν κάποιος κάνει την αρχή τότε δεν θα υπάρχει τρόπος να συγκρατηθεί ο κόσμος.Πού είναι ένας Ρέλος ρε παιδιά?
4.
” Ο ποταμός αγάπης και ανθρωπιάς προς τουςπυροπαθείς μάς έχει συγκλονίσει όλους.Σας διαβεβαιώνουμε ότι και το τελευταίο ευρώ σας θα πιάσει τόπο!”
Κ Καραμανλής ο Β΄
Κατεβαίνει σήμερα το βράδυ ο Κωστάκης μας στην Ολυμπία,για να εκφωνήσει έναν ωραίο (ως συνήθως) λόγο στους φερέλπιδες ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ της περιοχήςκαι να τους εμψυχώσει στο δύσκολο αγώναπου έχουν να δώσουν για να κρατήσουνόρθια την πολύπαθη περιοχή τους.Λόγω του ιερού αυτού σκοπού,ο πρωθυπουργεύων Πρωθυπουργός μαςδεν θα έχει καθόλου χρόνονα επισκεφθεί τις πυροπαθείς και σεισμοπαθείς περιοχές.Πιστεύουμε όμως ότι θα ήταν μεγάλη αγένειαεάν παραλείψεινα περάσει για δέκα λεπτά απότο Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας,για να συγχαρεί την πλειοψηφίατου Δημοτικού της Συμβουλίου,που πέρασε ήδη στο βιβλίο Γκίνες,με την ιστορική της απόφασηνα εξοφλήσει παλιά χρέη του Δήμου“τραβώντας” 100.000 ευρώαπό τις …προσφορές των φιλάνθρωπωνΕλλήνων για τους πυροπαθείς της περιοχής.
ΥΓ
ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share