Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

"Αυτονομία της Κέρκυρας"


Το salonika.blogspot.com θεωρεί ότι η αναμετάδοση του «ρεπορτάζ» με θέμα την «ανεξαρτησία της Κέρκυρας» από το Guardian και από το ΒΒC «έχει ένα ύποπτο “κοινό χαρακτηριστικό” που προσδίδει μια άλλη διάσταση στο θέμα και έχει να κάνει με το κατά ποσό υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός και κατεύθυνση στην ανάδειξη αυτής της υπόθεσης. Όσοι γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας των μεγάλων ΜΜΕ και των διεθνών πρακτορείων το καταλαβαίνουν αμέσως….
Διαβάστε και στο πρώτο σχόλιο μια ανάλυση για τους κινδύνους που κρύβει η πρόσφατη επίσκεψη της Γκέϋ Μακ Ντούγκαλ στην Μακεδονία και Θράκη.
Σχόλια
Όταν σπούδαζα στην Αγγλία θυμάμαι το εξής περιστατικό:
Μας είχαν δώσει ένα φυλάδιο στο οποίο θα συμπληρώναμε τα στοιχεία μας.Στο πεδίο Nationality είχα ένα πίνακα μέ διάφορεςεθνικότητες που έπρεπε να κάνουμε τικ στηεθνικότητα που μας αντιστοιχούσε.Θυμάμε ακόμη πώς δίπλα από την GREEK, CYPRIOT etcυπήρχε και εθνικότητα CORFU.
Τι θέλω να πώ με αυτό, ότι οι Άγγλοι δεν ξεχνούντις αποικίες τους.
Είναι εύκολο στην Κέρκυρα να βρούν τσιράκια πληρωμένα οι Άγγλοι.
Άς θυμηθούμε ότι υπάρχουν τόσες ΣΤΟΕΣ Μασωνικές.Και τόσες ‘Οικογένειες’ ξεπίδησαν από αυτές,πχ Ράλληδες, πρόσφατα ο Γεωργιάδης της ΝΔ με ταπερί Μακεδονίας θυμάσ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share