Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Ρεσιτάλ ερασιτεχνισμού έχουν δώσει οι Δυτικοί με τις μαιμουδιές φωτογραφίες για να συγκλονίσουν όλο τον κόσμο!

Δείτε το πτώμα ( ; ) βρίσκεται στην γωνία του με το ξύλο-σανίδα να φαίνεται και το φόντο. Oι “ηθοποιοί”-τραγωδοί, εξετάζουν τον χώρο και μάλλον δεν τους κάνει. Είναι ψύχραιμη. Ρούχα πεντακάθαρα και η ίδια μόλις πλυμένη(δείτε μαλλί).




Και τώρα δείτε πως έχει μετακινηθεί πιο μπροστά αλλά στην ίδια στάση. Ο σούπερ-Παππούς δεν αποκλείεται να το σήκωσε και να το μετέφερε. Αν δεν περπάτησε μόνο του.
Ας ελπίσουμε ότι το “πτώμα” είναι ζωντανό γιατί αλλιώς μιλάμε για καπηλεία νεκρού.



Δείτε την παρακάτω φωτογραφία προσεκτικά. Ο άνθρωπος που εμφανίζεται να θρηνεί το χαμό συγγενή του, είναι ο ίδιος με αυτόν στη δεύτερη φωτογραφία με τα μαύρα ρούχα, τα οποία μάλιστα βλέπουμε στο φόντο της πρώτης φωτογραφίας! Επίσης, το σκηνικό έχει “γυρίσει” ώστε να φαίνονται πίσω φλεγόμενα κτήρια.
Εν τω μεταξύ, ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται στην τρίτη φωτογραφία σε άλλη σκηνή του πολέμου!




Oscar μοναδικού "στρατιώτη" με φωτογένεια

"Ρε παιδιά, λύστε μας μια απορία.


Αυτός ο Γεωργιανός στρατιώτης ήταν παντού και πάντα; Και άντε και ήταν λέμε εμείς, πως γίνεται να είναι σε όλες τις φωτογραφίες;


Είχε μαζί του και προσωπικό φωτογράφο; Μήπως έγινε πάλι καμιά μαιμουδιά;"Οι Δυτικοί σε συνεργασία με τους Γεωργιανούς έκρυψαν τον πραγματικό πόνο(που υπήρχε δεν ήταν ανάγκη να τον στήσουν) και έβγαλαν ηθοποιούς να κάνουν...παράσταση και να κλαίνε με νεκρούς ή δήθεν νεκρούς(τραυματίες και μη).


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ


Δείτε την φωτογραφία όπου ο νεκρός...ανασταίνεται και κρατάει σφιχτά το μανίκι της νοσοκόμας!Εδώ ο γνωστός πια, Γεωργιανός ηθοποιός δίνει ρεσιτάλ κλαίγοντας τον νεκρό.Με άλλα ρούχα, ο ίδιος ηθοποιός της Γεωργίας(είναι πράγματι ηθοποιός)κλαίει σε άλλη περιοχή. Γενικώς αυτός φωνάζει για όλους.Και εδώ τον βλέπουμε να σκέφτεται το σενάριο με τα μαύρα ρούχα και μετά να το υλοποιεί αλλάζοντας ρούχα και πιάνοντας τον νεκρό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share