Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Πατριδογνωσία


Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Χατζηδάκης πληρώνει από την τσέπη μας χρυσές διαφημίσεις για την πώληση της Ολυμπιακής στις εφημερίδες. Για να το εμπεδώσουμε καλύτερα, ή για να μην γράφουν εναντίον του;
Ενισχυμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Λούλης, Δεν γνωρίζω το λόγο. Αλλά και από μόνο του το γεγονός σημαίνει σχετική αποδυνάμωση του Θ. Ρουσόπουλου.
Και κόντρα Φώλια-Σιούφα υπο εξέλιξη. Όπως μας λένε συνομιλητές του, ο υπουργός Ανάπτυξης θεωρεί ότι ο Πρόεδρος της Βουλής τον υπονομεύει διαρκώς, και παρεμβαίνει στο έργο του χωρίς να έχει αρμοδιότητα. Για όσους δεν θυμούνται, προηγουμένως ο κ. Σιούφας είχε τη θέση του κ. Φώλια.
Ο Λαλιώτης άρχισε να κάνει βόλτες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ;
Ζητάει και τα ρέστα τώρα η «Ακρόπολις» που πούλησε το αμαρτωλό ομόλογο στο ΤΕΑΔΥ. Και απαιτεί από το Ταμείο αποζημίωση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για «ηθική βλάβη» που υπέστησαν οι μέτοχοί της (Πρινιωτάκηδες κλπ) από τα όσα «συκοφαντικά» καταγράφηκαν εις βάρος τους στα δικόγραφα. Μιλάμε για απίστευτο θράσος,
Σε λίγο τους βλέπω να κάνουν μήνυση και στον Ζορμπά. Και όσους γράφανε για τα ομόλογα. Τρέχω να βρω πνευματικό στο Άγιο Όρος να μας προστατέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share