Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΚΕΡΚΥΡΑ*ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΣΤΗΡΙΞΗ" * ΔΗΜΟΠ "ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΟΣ"

Αγαπητοί φίλοι
Η επιστολή αυτή αφορά κυρίως κάτοικους της Κέρκυρας, όμως κάθεευαισθητοποιημένος πολίτης, όπου και να ζει, μπορεί να βρει τρόπο ναβοηθήσει!
Aπό Αγάπη για τον άνθρωπο εμείς, τα μέλη της 'ΣΤΗΡΙΞΗΣ", στρατευτήκαμεσ’ένα δύσκολο αγώνα εναντίον της εξάρτησης των ατόμων από ουσίες καισυμπεριφορές.
Προσδοκούμε να πείσουμε ότι η περιπέτεια της ζωής έχει πάνταδιεξόδους.
Προσδοκούμε να δούμε ανθρώπους περιθωριοποιημένους να ξαναπαίρνουντη ζωή στα χέρια τους και να αποτρέψουμε άλλους από την κάθε εξάρτηση.
Αν συναντιόμαστε στην αγωνία και το όραμα, διάβασε τις αρχές καιτους σκοπούς του συλλόγου μας και γίνε μέλος της «ΣΤΗΡΙΞΗΣ».
Ο σύλλογος «ΣΤΗΡΙΞΗ» έχει ως κύριο έργο (όπως φαίνεται και στοκαταστατικό) την λειτουργία μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση και τον ΟΚΑΝΑτης Δημοτικής Μονάδας Πρόληψης «Νικος Μώρος» (ΔΗ.ΜΟ.Π « Νίκος Μώρος»).
Τα τελευταία χρόνια η ΔΗ.ΜΟ.Π «Νίκος Μώρος» υπολειτουργεί κυρίωςλόγω της ανύπαρκτης κρατικής επιχορήγησης μέσω του ΟΚΑΝΑ.
Στην «Στήριξη» δεν το βάζουμε κάτω!
Επιμένουμε να ενισχύουμε με κάθε τρόπο την ΔΗΜΟΠ, και ένας απότους τρόπους αυτούς είναι να σας ζητήσουμε να γίνεται μέλη μας και ναενισχύσετε και σεις τις προσπάθειες μας. Να συμμετάσχετε στην προσπάθεια μετην γνώμη σας και την δραστηριότητα σας.Τελικά να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ το κλείσιμο της ΔΗΜΟΠ και με αίσθημα κοινωνικήςευθύνης να πάρουμε στα χέρια μας μια αξιόλογη και πετυχημένη κοινωνική δομή,να την αναπτύξουμε και να την κάνουμε όσο μπορούμε πιο χρήσιμη στηνκοινωνία.Με την ευκαιρία αυτή σας ενημερώνουμε ότι η συνέλευση της «ΣΤΗΡΙΞΗΣ» θαγίνει την Τετάρτη 4 Μαρτίου τις 7 το απόγευμα την αίθουσα τηςΙατροχειρουργικής εταιρείας Κερκύρας.
Μέλος μπορεί να γίνει κάθε ενδιαφερόμενος που συμφωνεί με τοκαταστατικό του συλλόγου (το οποίο επισυνάπτεται) συμπληρώνοντας την αίτησηπου επισυνάπτεται και πληρώνοντας την συνδρομή των 30€ ανά έτος.
Την αίτηση μπορείτε να επιδώσετε στα γραφεία της ΔΗΜΟΠ «Νίκος Μωρος»Καποδιστρίου 9 Τ.Κ. 49100 Κέρκυρα τηλ 2661041111, αλλά μπορείτε ακόμα να τηνστείλετε συμπληρωμένη στo email της «ΣΤΗΡΙΞΗΣ» syllogosstirixi@yahoo.gr όπουκάθε παρατήρηση και πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.Η συνδρομή εισπράττεται μετά από συνεννόηση στο τηλέφωνο που αναγράφεταιστην αίτηση σας.
Τέλος παρακαλούμε να προωθήσετε αυτή την επιστολή σε γνωστούς και φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share