Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Δικαστήριο της απαγόρευσε να φωνάζει στο Sex


Φαίνεται πως στο εξής μια γυναίκα από το Newcastle θα πρέπει να κάνει αθόρυβα… έρωτα αφού έχασε και την έφεση που άσκησε ο δικηγόρος της ώστε να ανακληθεί η απόφαση του δικαστηρίου για σιωπηλή επαφή μεταξύ αυτής και του συζύγου της.

Το δικαστήριο του Newcastle χαρακτήρισε ως δολοφονία και αφύσικη την ερωτική συνεύρεση της Caroline και του Steve Cartwright. Την καταγγελία έκαναν οι γείτονες του ζευγαριού καθώς και ο ταχυδρόμος και μια μητέρα που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο.

Το ζευγάρι αν και άσκησε έφεση τελικά δεν βγήκε υπέρ τους η απόφαση με αποτέλεσμα οι συνευρέσεις τους να γίνονται στο εξής σε όχι και τόσο έντονους τόνους!

Η ίδια υποστήριξε πως έχει το δικαίωμα να σέβονται την προσωπική και οικογενειακή της ζωή βάσει του άρθρου 8 των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όμως, ο δικαστής απέρριψε τον ισχυρισμό της λέγοντας πως δε βοηθά σε τίποτα να φωνάζει η 48χρονη κατά τη διάρκεια του σεξ.

Μια γειτόνισσα μίλησε στο δικαστήριο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από τις ιδιαίτερα θορυβώδης συνευρέσεις του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, πολλές φορές αργεί να πάει στη δουλειά της επειδή άργησε να κοιμηθεί το βράδυ από τις φωνές της 48χρονης.

«Οι φωνές που ακούγονται μοιάζουν σαν να πονάνε απίστευτα. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο», είπε η Rachel O’Connor, στο BBC, η οποία ζει στο διπλανό διαμέρισμα των Cartwright.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share