Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Λες να…………μπα δε


Για παράδειγμα, θα έχετε ασφαλώς ακούσει, ακόμα κι αν δεν έχετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οτι στο youtube υπάρχει βίντεο με την «τέως Υπουργό Υγείας της Φινλανδίας» η οποία καταγγέλλει την παγκόσμια συνωμοσία των …Ιλουμινάτι που έχει στόχο τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά τα 2/3 και άλλα τέτοια ωραία και κινηματογραφικά, ανακατεύει και λίγο Κίσινγκερ μέσα κ.λπ. Είναι ένα βίντεο με πολύ μεγάλο σουξέ, παρ’ όλο που είναι κάκιστα φτιαγμένο!
Όπως πολλοί άλλοι, είμαι κι εγώ επιφυλακτική απέναντι σ’ αυτό το νέο εμβόλιο και στην επίμονη εκστρατεία να μας το επιβάλλουν με κάθε τρόπο! Μάλιστα, θεωρώ πολύ ύποπτη τη στάση του Π.Ο.Υ. στην ιστορία αυτή και την σπουδή του να βαφτίσει «πανδημία» την γρίπη Η1Ν1.

Όμως, να μη χάνουμε και το μπούσουλα! Με ένα μικρό ψάξιμο στο διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε ότι η κυρία αυτή, δεν ήταν ποτέ Υπουργός Υγείας, αλλά ανώτερη υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας στην Λαπωνία, μέχρι που έπαθε ένα ατύχημα με αυτοκίνητο και έκτοτε άρχισε να βλέπει UFO και εξωγήινους, κάνει μάλιστα και ομιλίες για τις εμπειρίες τρίτου τύπου που είχε μαζί τους κλπ. Από εκείνην πρέπει να ξεκίνησε και η φήμη για το νανο-τσιπ που θα μας εμφυτεύουν όταν κάνουμε το εμβόλιο για τον Η1Ν1 (είναι λέει κολλημένο στην άκρη της βελόνας!)
Αυτά, θυμίζουν τις γραφικότητες που φιλοξενούνται στις “Πύλες του Ανεξήγητου” του Χαρδαβέλλα, δεν είναι ούτε σοβαρά ούτε επιστημονικά…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Me tin enimerosi.com ti egine????????

Bookmark and Share