Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Αποδείξεις ...online


Το site apodeixeis.com.gr είναι το πρώτο και μοναδικό Ανώνυμο Αποθετήριο Αποδείξεων.

Μάλιστα σας δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ και κυρίως ΑΝΩΝΥΜΑ χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσετε κανένα προσωπικό σας στοιχείο!

Αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία μπορείτε αμέσως να κάνετε Log-in και να ξεκινήσετε να φτιάχνετε τη λίστα των αποδείξεών σας, σαν να δημιουργείτε μια δικιά σας βάση δεδομένων που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για πολλούς λόγους αργότερα, όπως για παράδειγμα να εκτυπώσετε τα δεδομένα σε λίστα, να δείτε σύνολα μήνα ή έτους, και πολλά ακόμα!

Η διαδικασία καταχώρησης μιας απόδειξης είναι πολύ απλή καθώς επιλέγετε εσείς τα πεδία που θέλετε να συμπληρώσετε (ΑΦΜ, ποσό, ΔΟΥ κτλ.)!

Εξίσου εύκολη είναι και η διαδικασία διαγραφής εάν κάποιος επιλέξει να μην χρησιμοποιεί πια το apodeixeis.com.gr και με ένα απλό κλίκ μπορεί να διαγράψει το λογαριασμό του καταστρέφοντας έτσι και όλα του τα δεδομένα.

H παρούσα εφαρμογή διακρίνεται από οποιαδήποτε άλλη παρόμοια ιντερνετική εφαρμογή για την ποιότητά της και την ασφάλεια στην προστασία των δεδομένων (E-mails, στοιχεία Αποδείξεων κτλ.). Δεν έχει καμία σχέση με προγράμματα ‘ανοικτού κώδικα’, που είναι διαθέσιμος σε όλους, αλλά στηρίζεται σε ιδιόκτητο λογισμικό, δημιουργημένο ειδικά και συγκεκριμένα γι' αυτή και τις δυνατότητές της.

Ξεκινήστε λοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share