Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑΥΡΟΣ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2010


ΤΑΥΡΟΣ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2010
Η εποχή του «αργά και σταθερά» που αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας (στην κλασική του εκδοχή) φαίνεται να έχει παρέλθει. Το 2010 σάς ζητάει να γίνετε πιο ευέλικτοι, έτσι ώστε να καταφέρετε να μείνετε σε επαφή με τα διαρκώς μεταβαλλόμενα δεδομένα γύρω σας. Ο ευνοϊκός απέναντί σας Πλούτωνας θα σας παρέχει την απαραίτητη εκείνη ψυχική ενέργεια και την τόλμη για να προχωρήσετε τώρα σε μια μεταμόρφωση πολλών ξεπερασμένων και «σκουριασμένων» πτυχών της ζωής σας.Στο ξεκίνημα της χρονιάς σάς «βάζει στην πρίζα» η πολύμηνη παρουσία του πλανήτη Αρη σε ένα δυσαρμονικό απέναντί σας χώρο του ζωδιακού. Διάφορες οικογενειακές υποχρεώσεις απαιτούν τη μέριμνά σας και απορροφούν την ενέργειά σας. Μπαίνουν στο προσκήνιο θέματα ακίνητης περιουσίας, που συνοδεύονται από πιθανές αντιπαραθέσεις με συγγενείς, αγοραπωλησίες ή επισκευές σπιτιών. Παράλληλα, ίσως προκύψουν αντίξοες καταστάσεις στη δουλειά σας μέχρι το τέλος Απριλίου, οι οποίες θα σας αναγκάσουν να δώσετε έναν σκληρό αγώνα για να κρατήσετε τη θέση σας και το καλό σας όνομα. Από τον Μάιο θα αρχίσουν σταδιακά να δημιουργούνται πιο ευνοϊκές συνθήκες για να προωθήσετε με επιτυχία τις υποθέσεις σας.

Στο φετινό καλοκαίρι φροντίστε να πάρετε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και ανάπαυσης, γιατί από τον Σεπτέμβριο οι ρυθμοί σας φαίνεται να ανεβαίνουν πυρετωδώς. Διαφαίνονται πάντως τότε οι πρώτες ευκαιρίες για να κάνετε κάποιες αξιόλογες συνεργασίες, οι οποίες θα απαιτήσουν ένα μεγάλο μερίδιο της ενέργειας και του χρόνου σας. Επιμείνετε ακόμη και αν δεν δρέψετε άμεσα καρπούς, γιατί οι κόποι σας θα αμειφθούν σε βάθος χρόνου.
Την ίδια περίοδο οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες και για τις αισθηματικές σας υποθέσεις, καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες ανεύρεσης συντρόφου ενώ αρκετοί από εσάς θα μπείτε στην επόμενη φάση δέσμευσης, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη της.
Το άγχος θα είναι η φυσική συνέπεια των καταστάσεων που θα αντιμετωπίσετε, γι' αυτό μην παραμελείτε την υγεία σας. Να θυμάστε ότι αυτή τη χρονιά θα ανταμειφθείτε αν είστε τολμηροί και μπείτε δυναμικά στην προσπάθεια να αναδείξετε την αξία και τα ταλέντα σας. Αν υιοθετήσετε τη συνηθισμένη σας στάση, της άμυνας και της απόσυρσης από τις εντάσεις, θα αρχίσετε να προκαλείτε τη μία ανατροπή μετά την άλλη και στο τέλος θα βγείτε χαμένοι.
Θωμας Γαζης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share