Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Ένα από τα δίδυμα δεν ήταν δικό του


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν Τούρκο, ο οποίος ανακάλυψε ότι το ένα από τα… δίδυμα παιδιά του δεν ήταν δικό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Σαμπάχ, ο άτυχος σύζυγος, ο οποίος είναι μέλος των σωμάτων ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης, αμφέβαλε για την πίστη της συζύγου του και αποφάσισε να κάνει τεστ DNA στα παιδιά του, ηλικίας 3 ετών.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι είναι κατά 99,9% πατέρας του ενός αγοριού, αλλά όχι του άλλου!

Οι εξετάσεις επαληθεύτηκαν και από δεύτερο εργαστήριο, μετά από διαταγή δικαστηρίου, το οποίο εξετάζει την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε ο πατέρας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μητέρα των αγοριών διατηρούσε σχέσεις με άλλον άνδρα, όταν εξαναγκάστηκε να παντρευτεί τον αστυνομικό.

Το αποτέλεσμα των εξωσυζυγικών περιπετειών της γυναίκας, μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι επιστημονικά θεμελιωμένο.

“Συμβαίνει όταν μία γυναίκα έχει διπλή ωορρηξία μέσα στον ίδιο έμμηνο κύκλο”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο καθηγητής Ρουσέν Αϊτάκ, επικεφαλής του Γυναικολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου της Αγκυρας.

“Αν αυτή η γυναίκα έχει σεξουαλικές σχέσεις με δύο διαφορετικούς άνδρες στη διάρκεια μιας σύντομης χρονικής περιόδου, είναι πιθανό να υπάρξει διπλή εγκυμοσύνη, με το κάθε ωάριο να φέρει διαφορετικό γενετικό υλικό”, εξηγεί.

Το φαινόμενο των διδύμων με διαφορετικούς πατέρες είναι ιδιαίτερα σπάνιο στους ανθρώπους, αλλά αρκετά συνηθισμένο στα ζώα, όπως στις γάτες ή τους σκύλους.

Η ιστορία μπορεί να μοιάζει αστεία, αλλά είχε θλιβερό τέλος. Ο αστυνομικός, ο οποίος αναφέρεται με τα αρχικά Α. Κ. ανέλαβε την επιμέλεια του ενός παιδιού, ενώ το άλλο θα πάει σε ίδρυμα.

Σε πολύ δύσκολη θέση και η μητέρα, η οποία έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή της και από την οικογένειά της και από τον σύζυγό της. Κατάφερε πάντως να εξασφαλίσει δικαστική απόφαση που τους απαγορεύει να πλησιάζουν στο σπίτι της σε ακτίνα μικρότερη των 500 μέτρων.

Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share