Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Μια… διαφορετική πρόταση για του Αγίου Βαλεντίνου

Sex στην τουαλέτα

Η επίσημη ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής δώρων “αγάπης” έχει επιδοθεί στην ανεύρεση έξυπνων τρόπων για να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του Βαλεντίνου μας.
Αυτά στην Ευρώπη. Γιατί στον Καναδά, ιδιοκτήτες σε εστιατόριο είπαν να πρωτοτυπήσουν, οργανώνοντας ένα σπέσιαλ εορτασμό και επιτρέποντας ακόμα και σε αυτούς που είναι μόνοι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου να περάσουν μία βραδιά περιπέτειας, που -γιατί όχι- ίσως καταλήξει στο ξεκίνημα μιας σχέσης.
Η πρωτότυπη ιδέα επιτρέπει σε όσους προτιμήσουν το εν λόγω εστιατόριο τις ημέρες “αγάπης” να κάνουν σεξ στις τουαλέτες.
Από τις 12 έως τις 15 Φεβρουαρίου στο Mildred’s Temple Kitchen του Τορόντο, οι πελάτες μπορούν να επιδοθούν σε βραδιές πρωτόγνωρης ερωτικής εμπειρίας σε μία από τις τέσσερις μοναδικές – σε αισθητική και design – τουαλέτες.
Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν η χρήση της τουαλέτας για ερωτικό σκοπό
μπορεί να γίνει πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια του γεύματος. Ωστόσο, για το σκοπό αυτό έχει προσληφθεί επιπλέον προσωπικό καθαρισμού, προκειμένου να επιμελείται το χώρο μεταξύ των ερωτικών συνευρέσεων των πελατών του καταστήματος.
Μέχρι στιγμής, η επιπλέον υπηρεσία του εστιατορίου δεν προσκρούει σε καμία νομοθετική διάταξη και οι ιδιοκτήτες δηλώνουν απολύτως χαρούμενοι για την καθ’ όλα νόμιμη παροχή του εστιατορίου.
Εκπρόσωπος του γραφείου τύπου επικοινωνίας του υπουργείου Υγείας ενημερώνει ότι “από τη στιγμή που οι τουαλέτες διατηρούνται καθαρές, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία”.
Έβαλαν και διαφήμιση
Για τη μεγαλύτερη απήχηση της υπηρεσίας, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου έστειλαν μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους του πελάτες, προκειμένου να σπεύσουν για κρατήσεις.
Το e-mail αναφέρει: “Έχεις ποτέ σκεφτεί να κάνεις ένα βήμα μακριά από την κρεβατοκάμαρά σου;” και καταλήγει ότι “οι τουαλέτες μας αποτελούν ένα από τα 101 μέρη – must που πρέπει να κάνεις σεξ, πριν πεθάνεις”.
Η υπεύθυνη του καταστήματος υπογραμμίζει ότι “ακόμα δεν έχει προμηθευτεί ποσότητες προφυλακτικών, αλλά έχει δρομολογηθεί η παραλαβή”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share