Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ο Λάκης Λαζόπουλος και οι δέκα μεγάλες του κόντρες!

Ο Λάκης Λαζόπουλος και οι δέκα μεγάλες του κόντρες


Πολλούς εχθρούς έχει ο Λάκης Λαζόπουλος. Με κάποιους η κόντρα κρατά από παλιά, με κάποιους άλλους ξεκίνησε και συντηρείται με το «Αλ Τσαντίρι Νιους».
1. Πρώτη και καλύτερη η κόντρα του Λάκη με τη Μιμή Ντενίση. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και ο γνωστός ηθοποιός από το Τσαντίρι του δε σταματά όποτε βρίσκει ευκαιρία να πετάει τα καρφιά του για τη Μιμή. Ποιος θα ξεχάσει 
 
 
τις αμίμητες ατάκες του: «Η Ντενίση παίζει θες δε θες κωμωδία» και «Έμαθα ότι το τρένο έπαιζε καλύτερα από τη Ντενίση», που πέταξε ο Λαζόπουλος, σχολιάζοντας το υποκριτικό ταλέντο της ηθοποιού.

2. Αλέξης Κούγιας. Μια κόντρα που έκανε τα μηχανάκια της AGB να τρελαθούν! Και τι δεν έχει πει ο ένας για τον άλλο. Αιχμές για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Λαζόπουλου, σπόντες για τον ανδρισμό και το… ύψος του Κούγια. Αν προσθέσουμε και τα διάφορα εξώδικα που έστειλε στον ηθοποιό ο γνωστός ποινικολόγος, έχουμε την τέλεια συνταγή για μια τέλεια κόντρα!!!

3. Μία ακόμα κόντρα που του Λαζόπουλου που έκανε ντόρο είναι αυτή με τον Ν. Καρβέλα. Με τα σου’ πα και τα μου’ πες μάθαμε και καινούργιες λέξεις, όπως… «φούστης» και «μακάκας»

4. Μια κόντρα απ’ τα παλιά είναι κι εκείνη που είχε ο Λάκης με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Λαζόπουλος συχνά πυκνά πέταγε σποντίτσες για την εθνική σταρ, η κόντρα όμως κορυφώθηκε το 1986 όταν και οι δυο ανέβασαν τη Λυσιστράτη στην Επίδαυρο. «Ο Λαζόπουλος υποφέρει από το σύνδρομο Βουγιούκλακη», είχε πει τότε η Αλίκη, όμως σύντομα όλα αυτά ξεχάστηκαν και οι σχέσεις τους έγιναν πάρα πολύ καλές.
5.  Ποιος ξεχνά την κόντρα του Λαζόπουλου με την Έφη Σαρρή. Εκατομμύρια τηλεθεατές έσκασαν στα γέλια από τη σάτιρα του ηθοποιού όταν η κα Σαρρή, υποψήφια τότε στις εκλογές με το ΛΑ.Ο.Σ. είχε βγάλει το απίστευτο διαφημιστικό με το σλόγκαν… «Σταυρώστε με»!!!! Η μόνη που δε γέλασε ήταν η κα Σαρρή που προσβλήθηκε και τον έσυρε στα δικαστήρια, ζητώντας 7,6 εκατ. ευρώ παρακαλώ για ψυχική οδύνη!!! Δεν τα πήρε όμως, αφού το δικαστήριο αθώωσε τον Λαζόπουλο.

6. Θυμάστε την ατάκα «Πόσο Νταλάρας είσαι»; Σίγουρα τη θυμάστε, αλλά δεν ξέρετε πώς βγήκε αυτή η ατάκα. Μα από την κόντρα του Λάκη με τον Νταλάρα. Στη δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή με τον Τ. Πανούση, ο Λαζόπουλος πήρε το μέρος του δεύτερου, με αποτέλεσμα ο Νταλάρας να πει: «Ο Λαζόπουλος είναι το πρωί υπουργός και το βράδυ λουλουδού»!!!

7. Μια πρόσφατη κόντρα είναι κι αυτή που ξέσπασε με τον Δ. Βερύκιο με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών. Τότε ο Λαζόπουλος είχε σχολιάσει αρνητικά κάποιες δηλώσεις του δημοσιογράφου κι εκείνος του απάντησε:  «Εγώ δε θα το παίξω εργατοπατέρας και εξεγερμένο νιάτο για να αγοράσω εν μέσω κρίσης στη θυγατέρα μου σπίτι στο Π. Ψυχικό»!!!

8. Με αφορμή τη Μιμή Ντενίση, κόντρα ξέσπασε και με τον άλλοτε φίλο του Π. Χαϊκάλη. Ο γνωστός ηθοποιός μετά από ερώτηση δημοσιογράφου αναρωτήθηκε και ο ίδιος ποιος πιστεύει ότι είναι καλύτερος ηθοποιός ο Λαζόπουλος από τη Ντενίση. Έληξε έτσι άδοξα μια ακόμα φιλία που κρατούσε από την εποχή των Μήτσων.

9. Φυσικά δεν ξεχνάμε τις απείρου κάλλους ατάκες του Λάκη Λαζόπουλου για τον Γ. Αυτιά, όταν ακόμα ο δημοσιογράφος ήταν στον ALPHA. Κι ενώ στην αρχή απαντούσε, μετά είδε και απόειδε ότι ο Λάκης δεν χαμπαριάζει και έκανε και καλά ότι δεν τον ενοχλούσε η σάτιρα.

10. Και για το τέλος αφήσαμε την κόντρα με τον Άδωνη Γεωργιάδη. Μια κόντρα πολλών… ντεσιμπέλ με τον Λαζόπουλο να σχολιάζει σε κάθε σχεδόν εκπομπή του τα όσα λέει ο… μπουμπούκος κυρίως στην εκπομπή του και τον Άδωνη Γεωργιάδη να τον χαρακτηρίζει «άθλιο» και… «εμετικό».
Δείτε ένα απόσπασμα από το τελευταίο Αλ Τσαντίρι.

Πηγή: Περιοδικό Down Town


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share