Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ψάρι δάγκωσε θανάσιμα τα .... πέη τους


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Melbourne Herald Sun", το ψάρι-δολοφόνος εντοπίστηκε στην λίμνη Sepic στην Νέα Γουινέα και το δάγκωμα του στάθηκε μοιραίο για δύο άντρες που έχασαν την ζωή τους από ακατάσχετη
αιμορραγία. Τα συγκεκριμένα ψάρια, που ανήκουν στην κατηγορία pacu, θεωρούνται συγγενείς των πιράνχα και είναι γνωστά ως "ψάρια-βαμπίρ"!!

Οι άτυχοι άνδρες βρέθηκαν στην λίμνη τον Ιούνιο του 2001 με διαφορά μιας ημέρας ο ένας από τον άλλον και όπως όλα δείχνουν έκαναν το μοιραίο λάθος να ουρήσουν μέσα στον ποταμό. Αμέσως το ψάρι εντόπισε την μυρωδιά των ούρων και την ακολούθησε κατα μήκος του ποταμου κολυμπώντας με μεγάλη ταχύτητα αναζητώντας την...πηγή της. Πριν οι άνδρες προλάβουν να...κουμπώσουν τα παντελόνια τους , το ψάρι πήδηξε πάνω τους και με τα κοφτερά του δόντια δάγκωσε θανάσιμα τα πέη τους. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που ανέλαβε την υπόθεση ο θάνατος και των δύο ανδρών προήλθε από ακατάχετη αιμοραγία λόγω πληγών στα γεννητικά τους όργανα. Και στα δύο περιστατικά δεν υπήρχε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας οπότε δεν μπορεί κανείς να πει με απόλυτη σιγουριά τι προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό των άτυχων ψαράδων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share