Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Ο Κάκος στο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός


kakos-60ΑΘΗΝΑ. Ο Κερκυραίος ρέφερι ορίστηκε να διευθύνει το κρίσιμο ματς της Σούπερ Λίγκα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Το ματς, όπως και όλα τα υπόλοιπα της αγωνιστικής, θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 19.00 στο Περιστέρι.
Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2010 12:25 )
 


Κλειστό το δημαρχείο Ζακυνθίων από τους απλήρωτους εργαζόμενους του


ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Κλειστό παραμένει το δημαρχείο Ζακυνθίων από τους εργαζομένους του δήμου, οι οποίοι έχουν να πληρωθούν ένα μήνα.
Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2010 12:11 ) Περισσότερα...


Έκτακτη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου


ΚΕΡΚΥΡΑ. Έκτακτη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου σήμερα στις 12 με θέμα την Κατάρτιση Προγράμματος ΚΑΠ - Επενδύσεις 2010.
Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2010 11:51 )
 
Μαρ26

Νεκρός από πτώση ανεμόπτερου


ΚΕΡΚΥΡΑ. Νεκρός βρέθηκε χθες το απόγευμα στο Άγιο Γόρδη 29χρονος χειριστής ανεμοπτέρου. Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, χθες στις 18:00 η Λιμενική Αρχή Παλαιοκαστρίτσας Κέρκυρας ενημερώθηκε για το περιστατικό πτώσης ανεμόπτερου (ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ), στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση από την ακτή του Αγίου Γόρδη.
Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2010 10:52 ) Περισσότερα...
 
Μαρ26

Αλβανία: Επικυρώθηκε η συμφωνία για τους πεσόντες του ελληνοϊταλικού πολέμου


ΤΙΡΑΝΑ. Η αλβανική βουλή επικύρωσε χθες το απόγευμα, τη συμφωνία με την Ελλάδα για την «έρευνα, την εκταφή, την ταυτοποίηση και την ταφή των Ελλήνων πεσόντων στρατιωτών στην Αλβανία κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου το 1940-'41». Σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο, η συμφωνία επικυρώθηκε με 66 ψήφους υπέρ, από τους βουλευτές του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος, πέντε κατά και μία αποχή.
Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2010 10:07 ) Περισσότερα...
 


Αλβανία: Σύσκεψη στο Αργυρόκαστρο για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών από Αλβανία προς Ελλάδα και Ιταλία


ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ. Ευρεία σύσκεψη για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών από Αλβανία προς Ελλάδα και Ιταλία έγινε στο Αργυρόκαστρο, παρουσία τριών υπουργών της Αλβανικής κυβέρνησης, Εσωτερικών Λουζλίμ Mπάσα, Γεωργίας Γκετς Ρούλι, Εργασίας Σπύρου Ξέρα, του Διευθυντή Δημόσιας Τάξεως Μπουργκάτζ, καθώς και του Διευθυντή του Γραφείου του ΟΑΣΕ στην Αλβανία Ρόμπερτ Μπος.
Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2010 09:54 ) Περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share