Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Αλβανία: προσδιορισμός των επενδύσεων στις Ακτές του Νότου


ΤΙΡΑΝΑ. Η Παγκόσμια Τράπεζα ενέκρινε πρόσφατα, με τη συγκατάθεση της αλβανικής κυβέρνησης, το αναθεωρημένο σχέδιο διαχείρισης των Ακτών, το οποίο έχει κυρίως ως στόχο να βοηθήσει την αλβανική κυβέρνηση να αναπτύξει τον τουρισμό στις ακτές του Ιονίου.
Περισσότερα...
 


Στο - 17% οι αεροπορικές αφίξεις στην Κέρκυρα


ΚΕΡΚΥΡΑ. Εμφανή πτώση της τάξεως του 17% εμφάνισαν οι αεροπορικές αφίξεις εσωτερικού προς την Κέρκυρα τις ημέρες του Πάσχα σε σύγκριση με πέρυσι, σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία του αερολιμένα Κέρκυρας. Οι εν λόγω αφίξεις αφορούν κυρίως εκείνες από Αθήνα, και σε μικρότερο βαθμό από Θεσσαλονίκη. Όσον αφορά στο εξωτερικό, η σύγκριση δεν είναι ουσιαστική λόγω του ότι φέτος το Πάσχα έπεσε αρκετά νωρίς.



Πτώση στα έσοδα του τουρισμού βλέπει ο πρόεδρος της ΓΕΠΟΕΤ


ΑΘΗΝΑ. Πτώση στα έσοδα του τουριστικού κλάδου για το 2010 σε σχέση με την περυσινή χρονιά προβλέπει ο πρόεδρος της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ), Μάριος Τριβυζάς, ο οποίος ανέφερε ότι σήμερα παρουσιάζεται μείωση στις τουριστικές κρατήσεις από το εξωτερικό. Η πτώση αυτή αγγίζει το 15%, εκτιμάται όμως ότι θα περιοριστεί, αφού μεγάλο ποσοστό των υποψήφιων επισκεπτών στη χώρα μας κάνουν πλέον κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share