Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λίγο πριν το καλοκαίρι το σύνολο της Εγνατίας, από τον Έβρο μέχρι την Ηγουμενίτσα

egnatia-odosΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Λίγο πριν από το καλοκαίρι αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία το σύνολο του οριζόντιου άξονα της Εγνατίας Οδού, μήκους 670 χιλιομέτρων, από τους Κήπους Έβρου μέχρι την Ηγουμενίτσα, με την ολοκλήρωση και της τελευταίας γέφυρας στο Περιστέρι, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Γιάννης Μαγκριώτης στο περιθώριο της πρώτης συνάντησής του με τη νέα διοίκηση της Εγνατίας Οδού ΑΕ. Εντός του ιδίου χρονοδιαγράμματος θα τοποθετηθούν σταδιακά και οι πρώτοι σταθμοί διοδίων επί της οδού, αρχής γενομένης από τον Πολύμυλο Κοζάνης. (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 18:14 )  
Απρ12

Πρωτόκολλο συνεργασίας 51 εκατ. ευρώ υπέγραψαν Αλβανία - Ιταλία

ΤΙΡΑΝΑ. Πρωτόκολλο διμερούς συνεργασίας για την ανάπτυξη υπέγραψαν την Δευτέρα στα Τίρανα, ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών, Ιλίρ Μέτα, και ο Ιταλός ομόλογός του, Φράνκο Φρατίνι. Ο I. Μέτα δήλωσε ότι η Ιταλία παραμένει ο βασικός οικονομικός και εμπορικός εταίρος της Αλβανίας και οι Ιταλοί οι κύριοι ξένοι επενδυτές στη χώρα, σε πολλούς τομείς.
Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 18:07 ) Περισσότερα...
 


Στις 7-9 Μαΐου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στην Κέρκυρα


swimmersΑΘΗΝΑ. Το διήμερο 7-9 Μαΐου θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα το Πανελληνίο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Όπεν. Έτσι, μετά την διεξαγωγή του Τσάμπιονς Καπ του πόλο γυναικών πριν από λίγες μέρες, άλλη μια μεγάλη διοργάνωση του υγρού στίβου θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 14:09 )
 
Απρ12

Διάλεξη με θέμα "Δημοσιογραφική φωτογραφία, από το φακό στις σελίδες"

photoreportageΔιάλεξη της Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας με θέμα το '"Δημοσιογραφική φωτογραφία, από το φακό στις σελίδες' στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας (Δευτέρα 12 Απριλίου, στις 20.30). Κεντρικός ομιλητής ο  Γιώργος Κατσαϊτης, διευθυντής των εκδόσεων Ενημέρωση (Καθημερινή Ενημέρωση, Ενημέρωση, μηνιαίο περιοδικό ΕΝ και το σάιτ www.enimerosi.com).
Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 13:14 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share