Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Επέστρεψε σπίτι της ένα μήνα μετά την... κηδεία της!

Επέστρεψε σπίτι της ένα μήνα μετά την... κηδεία της!


Οι γονείς της την έθαψαν όμως αυτή επέστρεψε...δριμύτερη και ζωντανή!
Πριν από ένα μήνα ο πατέρας και η μητέρα της αναγνώρισαν ένα πτώμα που είχε βρεθεί να επιπλέει σε ένα ποτάμι, ως το πτώμα της κόρης τους. Στη συνέχεια την κήδεψαν βυθισμένοι στη θλίψη. Όμως, όπως αποκαλύφθηκε η 39χρονη Τία Μπούριτς ήταν ολοζώντανη και ανακαλύφθηκε από αστυνομικούς που κλήθηκαν να παρέμβουν σε μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην πόλη Σπλιτ της Κροατίας.
Όπως μετέδωσε το Associated Press, η γυναίκα είχε χάσει την αίσθηση του προσανατολισμού και παρουσίαζε απώλεια ταυτότητας, οπότε οι αστυνομικοί έλεγξαν τα δακτυλικά της αποτυπώματα και διαπίστωσαν ότι η οικογένεια της, στο Ζάγκρεμπ την είχε ανακηρύξει νεκρή.
Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως, το πτώμα που ανασύρθηκε από το ποτάμι στις 15 Απριλίου, ανήκε σε μια 44χρονη που είχε εξαφανιστεί νωρίτερα τον ίδιο μήνα.
Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν διενεργήθηκε έλεγχος DNA, καθώς το πτώμα βρίσκονταν σε καλή κατάσταση και είχε αναγνωριστεί από τέσσερις συγγενείς, μεταξύ αυτών και από τους γονείς.
Όπως εξηγούν τοπικοί εμπειρογνώμονες, το τεστ DNA θεωρείται ιδιαίτερα ακριβό στην Κροατία και χρησιμοποιείται μόνο στις περιπτώσεις που η αναγνώριση του πτώματος είναι αδύνατη, ή όταν υπάρχουν υποψίες ότι υπήρξε θύμα εγκληματικής πράξης.
Οι γονείς της Μπούριτς και της 44χρονης νεκρής αρνήθηκαν να σχολιάσουν την υπόθεση. Άλλωστε τι να πουν!
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share