Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Άντζελα Γκερέκου Σε ποια κατάσταση βρισκόταν πριν την εισαγωγή του συζύγoυ της στο νοσοκομείο;


Τις πρώτες μέρες που ακολούθησαν την παραίτησή της, η κυρία Γκερέκου δεν θέλησε να βγει από το σπίτι της. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ψυχολογική της κατάσταση δεν ήταν καλή.

Μέχρι σήμερα η Άντζελα Γκερέκου δεν έχει αποφασίσει αν θα αποσυρθεί στην Κέρκυρα για ένα διάστημα προκειμένου να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τόσο η ίδια όσο και ο Τόλης Βοσκόπουλος...
έχουν αποφασίσει να μη μιλήσουν, να μην τοποθετηθούν δημόσια για όσα συνέβησαν. «Αυτό έδειξε από την πρώτη στιγμή ο Τόλης, σεβόμενος την ιδιαίτερα ευαίσθητη θέση που βρίσκεται η Άντζελα. Γι’ αυτό και επέλεξε να τοποθετηθεί δι’ ανακοινώσεων για όσα γράφονται και λέγονται γι’ αυτόν» λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός τους.

Βεβαίως, η κυρία Γκερέκου γνωρίζει πως ο κόσμος τής συμπαρίσταται. «Η Άντζελα θα έρθει στην Κέρκυρα, και μάλιστα πολύ σύντομα. Συνήθως ερχόταν κάθε σαββατοκύριακο στο νησί, από τότε όμως που ανέλαβε το υφυπουργείο δεν είχε τόσο χρόνο. Αν είναι στενοχωρημένη; Όχι, και είμαι κάθετη σε αυτό. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Άλλωστε, η παραίτηση ήταν κάτι που η ίδια αποφάσισε. Εμείς έχουμε στενοχωρηθεί. Ξέρουμε γιατί έγινε όλο αυτό, ο απλός κόσμος το καταλαβαίνει και τη στηρίζει όπως τη στήριξε σε τόσες εκλογικές αναμετρήσεις. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα σε αυτό τον τόπο...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share