Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Στις δύο τρίτος δεν χωρεί


Λεσβίες
Στη φυλακή κατέληξαν δύο γυναίκες που διατηρούσαν ερωτικό δεσμό, καθώς ένας γείτονάς τους έκανε το λάθος να προσεγγίσει τη μία, με αποτέλεσμα να τον σαπίσουν στο ξύλο και να τον στείλουν στο νοσοκομείο!



Ο Κρίστοφερ Στίντμαν προσπάθησε να προσεγγίσει μια από τις δυο κοπέλες αγνοώντας ότι ήταν τόσο αγαπημένες και παράλληλα αφόρητα ζηλιάρες.
Όταν η 28χρονη Μπράινα Λέγουιν διαπίστωσε ότι την “έπεφτε” στη 30χρονη φίλη της Σάρα Μπράντμερι, σαν μαινόμενος ταύρος πήγε να του ζητήσει τα ρέστα.
Η Σάρα δεν μπόρεσε να την συγκρατήσει και έτσι και οι δυο πήγαν στο σπίτι του, τον κλότσησαν, του έσπασαν το σαγόνι και του προκάλεσαν εγκεφαλική αιμορραγία.
Όταν η Μπράινα συνειδητοποίησε την έκταση των τραυμάτων κάλεσε το ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον Κρίστοφερ στο νοσοκομείο.
Στο δικαστήριο η Σάρα παραδέχθηκε ότι προκάλεσε σοβαρή σωματική βλάβη στο θύμα και θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 30 μηνών. Η Μπράινα η οποία έχει καταδικαστεί 11 φορές για 18 αδικήματα θα εκτίσει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τεσσάρων μηνών.
Ο δικαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: “Θα μπορούσατε να τον έχετε σκοτώσει ή του προκαλέσετε σε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη”.
Τα δυο κορίτσια πλέον δεν είναι μαζί. Τζάμπα το ξύλο δηλαδή…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share