Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Stephen Hawking: Έτσι φαντάζεται τους εξωγήινους (Photos)

Stephen Hawking
Ενδεχομένως θα θυμάστε τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγους μήνες ο Stephen Hawking σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων και τις εχθρικές τους διαθέσεις. Πλέον, ο διάσημος επιστήμονας προχώρησε πολύ περισσότερο, καθώς με τη βοήθεια της τεχνολογίας σχεδίασε τη μορφή 9 εξωγήινων όντων, όπως εκείνος τα φαντάζεται.



Οι συγκεκριμένες εικόνες παρουσιάστηκαν μέσα από το Discovery Channel, στο ντοκιμαντέρ “Μια Σύντομη Ιστορία του Χρόνου”, το οποίο χρειάστηκε τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί. Ο καθηγητής δήλωσε: “Το σύμπαν έχει 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες, ο καθένας με εκατοντάδες εκατομμύρια των αστεριών. Σε ένα τόσο τεράστιο μέρος είναι απίθανο η Γη να είναι ο μοναδικός πλανήτης, όπου εξελίχθηκε η ζωή”. Μάλιστα θεωρεί την ύπαρξη εξωγήινων βέβαιη, σύμφωνα με την κοινή μαθηματική λογική, και προσθέτει: “Η πραγματική πρόκληση είναι να μάθουμε πώς είναι αυτοί οι εξωγήινοι”
Στα σχέδια που θα δείτε στη συνέχεια ο Stephen Hawking συνδύασε μία σειρά δεδομένων, από τις θερμοκρασίες που επικρατούν σε άλλους πλανήτες μέχρι την φυσιολογία του εδάφους τους, και κατέληξε σε 9 μορφές εξωγήινων που διαφέρουν σημαντικά από αυτά που φανταζόμασταν ως τώρα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share