Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Top 7 διάσημα μπικίνι (Photos)



Οι πιο hot καλοκαιρινές «στιγμές» που δεν θα ξεχάσουμε!






Jessica Alba: Into the Blue (2005)


Η παρουσία της Jessica Alba στην συγκεκριμένη ταινία, κάνει πολλούς να αναρωτηθούν αν πρόκειται για ένα θρίλερ με φόντο το βυθό της θάλασσας, ή απλά η αφορμή για να δούμε μία από τις πιο όμορφες σταρ του Hollywood με μπικίνι. Κι αυτό, γιατί η 29χρονη ηθοποιός αρνείται πως είναι σέξι και αποφεύγει τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις ή φωτογραφήσεις. Σε αυτή την ταινία, πάντως, κάνει μία σημαντική εξαίρεση και προσφέρει πλούσιο θέαμα στον ανδρικό πληθυσμό!

Halle Berry: Die Another Day (2002)


Η Halle Berry κατάφερε να βγει νικήτρια σε μία από τις μεγαλύτερες «προκλήσεις» που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, όταν αποδέχτηκε να αναβιώσει μία από τις πιο θρυλικές κινηματογραφικές στιγμές: την ανάδυση από το νερό της θάλασσας, μπροστά στα μάτια James Bond -η σκηνή που είχε στιγματιστεί από τη μορφή της Ursula Andress. Περιττό να αναφέρουμε ότι η βραβευμένη με Όσκαρ Halle τα κατάφερε εξίσου καλά και «εντυπωσίασε» τον James Bond -Pierce Brosnan- ο οποίος την παρατηρούσε με κυάλια να βγαίνει από τη θάλασσα φορώντας το πορτοκαλί μπικίνι της.

Kate Hudson: Fool’s Gold (2008)


Η ταινία που αποτέλεσε την δεύτερη κινηματογραφική συνάντηση της Kate Hudson και του Matthew McConaughey μετά το «How to lose a guy in ten days» (2003) έδωσε την ευκαιρία στην 30χρονη Kate να κυκλοφορεί σχεδόν σε όλα τα πλάνα με το μπικίνι της και να επιδεικνύει το γυμνασμένο σώμα της. Άλλωστε, σύμφωνα με το σενάριο, το ζευγάρι μπλέκει σε μία περιπέτεια ενός θησαυρού που αναθερμαίνει την μεταξύ τους σχέση και ανεβάζει την αδρεναλίνη τους!

Angelina Jolie: Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)


Από μόνη της, η εικόνα μίας δυναμικής γυναίκας που ξέρει να προστατεύει τον εαυτό της αλλά και τους γύρω της, και ταυτόχρονα να παραμένει άκρως θηλυκή, είναι απόλυτα σέξι. Πόσο μάλλον όταν αυτή η γυναίκα έχει τη μορφή της Angelina Jolie και φοράει μαύρο μπικίνι -κι είναι κάπου στο μηρό κρυμμένο το όπλο της! Στη δεύτερη Lara Croft ταινία, με φόντο το νησί της Σαντορίνης (στις πρώτες σκηνές), η πρωταγωνίστρια σχεδόν κάνει το κοινό να ξεχάσει το σασπένς και τη δράση και να εστιάσει μόνο στην παρουσία της.

Mila Jovovich: Return to the Blue Lagoon (1991)


Έντεκα χρόνια μετά την πρώτη ταινία «Blue Lagoon» που έκανε διάσημη την 15χρονη (τότε) Brooke Shields, η Mila Jovovich ανέλαβε την «Επιστροφή στη Γαλάζια Λίμνη», όπου υποδύθηκε την «αθώα» Lilly, σε ηλικία μόλις 16 ετών. Τα «πικάντικα» στοιχεία της περιπέτειας, της απομόνωσης και του έρωτα, με φόντο ένα εξωτικό νησί, οδήγησαν την ταινία στην επιτυχία, ενώ η εμφάνιση της Mila με το «προϊστορικού» τύπου, χειροποίητο μπικίνι, ήταν κάτι σαν το «κερασάκι στην τούρτα».

Ursula Andress – Dr No (1962)


Η ανάδυσή της από τη θάλασσα, κρατώντας μεγάλα κοχύλια στα χέρια της, και φορώντας ένα λευκό μπικίνι, την κατέστησαν σύμβολο σεξουαλικότητας και θηλυκότητας, καθώς ήταν κάτι παραπάνω από το «ταίρι» του πράκτορα 007, τον οποίο τότε υποδυόταν ο Sean Connery. Η 28χρονη (τότε) Ursula Andress εκείνη τη χρονιά, έθεσε ψηλά τον πήχη για όλα τα μελλοντικά Bond girls.

Cameron Diaz: Charlie’s Angels: Full Throttle (2003)


Πώς θα μπορούσε ένας «Άγγελος του Τσάρλι» να μην έχει την απαραίτητη δόση σεξαπίλ και θηλυκότητας; Η Drew Barrymore και η Lucy Liu έβαλαν τα δυνατά τους (και πέτυχαν, καθεμία στον τομέα της), αλλά τα ανδρικά βλέμματα μάλλον έκλεψε η Cameron Diaz, στη σκηνή που βγαίνει από τη θάλασσα φορώντας λευκό μπικίνι και κρατώντας μία σανίδα του σερφ- στην ίδια σκηνή, εξίσου εντυπωσιακή, μιας και ήταν τότε 40 ετών, εμφανίζεται η Demi Moore.
Πηγή: msn.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share