Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ελέφαντας τραυματίζει τον εκπαιδευτή του! (video)



Ένα βίντεο που σοκάρει είδε το φως της δημοσιότητας.... Στο βίντεο βλέπουμε έναν μικρής ηλικίας ελέφαντα να επιτίθεται στον εκπαιδευτή του, σε ένα ζωολογικό κήπο στο Οχάιο των ΗΠΑ, τη στιγμή που πηγαίνει να τον ταίσει.
Το ζώο ξαφνικά αρχίζει να αγριεύει και στην κυριολεξία στριμώχνει σε μια γωνία τον εκπαιδευτή, επιχειρώντας να τον καρφώσει με τα ελεφαντόδοντα του.



Ο άτυχος άντρας, προσπαθεί να διαφύγει, αλλά τραυματισμένος σκοντάφτει.
Τελικά καταφέρνει να ξεφύγει και γλυτώνει.
Μετά την πρωτόγνωρη επίθεση ο άντρας νοσηλεύται εδώ και τρεις εβδομάδες σε νοσοκομείο για να επουλωθούν τα τραύματα του.
Το βίντεο κυκλοφόρησε από το Toledo Zoo.
Ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου, λέει ότι δεν μπορεί να κατανοήσει την επιθετικότητα του ελέφαντα, καθώς ο εκποαιδευτής του, τον γνωρίζει από τη στιγμή της γέννησης του.
Ενώ υποστήριξε ότι μάλλον το ζώο μοιάζει σαν να ξαφνιάστηκε , να ένιωσε ότι απειλείται και άρχισε να συμπεριφέρεται όπως ελέφαντες στην άγρια φύση, κάνοντας επίθεση.
Τα μέλη της οικογένειας του τραυματία δεν θέλησαν αρχικά να δημοσιοποιηθεί το βίντεο, αλλά άλλαξαν γνώμη, όταν διατυπώθηκαν κάποιες ανυπόστατοι ισχυρισμοί, ότι η επίθεση αποτέλεσε αντίδραση του ζώου σε κακοποίηση του.



cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share