Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Πρόταση παραμονής σε Μπλάνκο

Μέχρι το 2013

Ο Σταύρος Αδαμίδης σηκώνει μανίκια και πιάνει δουλειά. Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση στον Ίσμαελ Μπλάνκο που θα τον κρατήσει παίκτη της ομάδας μέχρι το 2013.

Στην ΑΕΚ κατάλαβαν πολύ καλά ότι η αρχική πρόταση που είχε κατατεθεί στον Αργεντινό επιθετικό δεν ήταν η κατάλληλη, και γι αυτό αποφάσισαν να ξεκινήσουν νέα σειρά επαφών με καινούργια και πολύ καλύτερη πρόταση.

Έτσι, μέσα στην εβδομάδα θα σταλεί ακόμη ένα email στον εκπρόσωπο του που βρίσκεται στην Αργεντινή με στόχο να κλείσει άμεσα το θέμα. Ο μάνατζερ του Μπλάνκο είχε τονίσει ότι η πρώτη πρόταση της Ένωσης δεν ήταν ικανοποιητική, ενώ είχε δηλώσει ότι επιθυμία του «Ζορό» είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Εκπρόσωπος του 27χρονου φορ είχε δηλώσει στη «Sportday» πως η πρώτη πρόταση του «Δικεφάλου» δεν είχε ικανοποιήσει καθόλου τον παίκτη. Φαίνεται πως πλέον μετά τον Τζιμπούρ και το θέμα του Μπλάνκο θα έχει θετική κατάληξη για την ΑΕΚ.

Πιο δύσκολα του Σκόκο

Όσον αφορά το τρίτο συμβόλαιο, αυτό του Νάτσο Σκόκο ο οποίος δεν δείχνει διατεθειμένος να συζητήσει αυτή την στιγμή επέκταση του συμβολαίου του. Στην Ένωση γνωρίζουν πολύ καλά όμως ότι αν δεν προχωρήσουν οι επαφές τότε υπάρχει ο κίνδυνος ο παίκτης να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του τον Ιανουάριο και να αποχωρήσει από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2011 χωρίς να μπει ευρώ στα ταμεία του συλλόγου.

Πηγή:gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share