Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

http://www.enimerosi.com-Eπώνυμοι στο Ιόνιο


prince_william-harry-100
ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Ιόνιο επέλεξαν για τις διακοπές τους οι πρίγκιπες William και Harry, που έφτασαν στη χώρα μας υπό άκρα μυστικότητα!Παρόλο που οι περισσότεροι διάσημοι επέλεξαν αιγαιοπελαγίτικο αέρα, τα δύο αδέρφια «ψήφισαν» Ιόνιο. Αφού έφτασαν στην Ελλάδα αεροπορικώς, επιβιβάστηκαν σε πολυτελή θαλαμηγό και έβαλαν πλώρη για την Πάργα. Μαζί με μεγάλη παρέα χαλάρωσαν και διασκέδασαν, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star πέρασαν όλη τους τη μέρα στα καταγάλανα νερά της Πάργας κάτω από τον καυτό ήλιο της Ελλάδας, που δεν τον έχουν και «πρόχειρο» εκεί στην Βρετανία.
William και Harry επισκέφθηκαν επίσης τους Παξούς, ενώ τελευταίος σταθμός της κρουαζιέρας τους ήταν η Κέρκυρα, όπου δοκίμασαν τις ικανότητές τους και στα θαλάσσια σπορ. Πλέον, οι δύο πρίγκιππες βρίσκονται στην πατρίδα τους.
Εκτός από τα δύο αδέρφια του πριγκιπικού θρόνου, το Ιόνιο και, συγκεκριμένα, την Λευκάδα επέλεξε για τις διακοπές της η βραβευμένη με όσκαρ Jodie Foster που έφτασε στην Ελλάδα συνοδευόμενη από μια φίλη της, αλλά και ο «βασιλιάς της Microsoft», Bill Gates, που είναι γνωστός λάτρης των ελληνικών νησιών.
Τελευταίος αλλά σε καμία περίπτωση καταϊδρωμένος ήρθε και ο Armani, που, αφού χαρεί το νέο του απόκτημα κοντά στα Σύβοτα, ετοιμάζεται να κάνει και μια βόλτα γύρω από τον Σκορπιό.

«Εφιάλτης στην κουζίνα» για τον Αμπράβομιτς!

Στο εστιατόριο που διατηρεί ο Έκτορας Μποτρίνι στην Κέρκυρα δείπνησε ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς με την αγαπημένη του και την παρέα τους.
Λίγο το αεράκι, λίγο η θάλασσα και η κολύμβηση, λίγο ο καυτός ήλιος, ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος για χαρη της αγαπημένης του Ντάρια έχει επισκεφθεί το νησί των Φαιάκων, πείνασε και αφού έπιασε στεριά αποφάσισε να δειπνήσει με την Ντάρια και τη συντρόφια των φίλων τους.
Και -ως εκ θαύματος- πέσανε πάνω σε ποιόν νομίζετε; Στον «εφιάλτη της κουζίνας», Έκτορα Μποτρίνι!
Ολόκληρος συναγερμός σήμανε στην κουζίνα του Μποτρίνι! Όχι ότι ο Έκτορας τους έβαλε να μαγειρέψουν με σκοπό να τους στολίσει μερικά... γαλλικά στο τέλος αλλά ο σεφ και οι βοηθοί του κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό!
Συμφώνα με αποκλειστικές πληροφορίες πάντως τα πάντα κύλησαν ήρεμα ... Το εστιατόριο ήταν κλεισμένο μόνο για το Ρώσο μεγιστάνα, την αγαπημένη του και την παρέα τους και όλα κύλησαν κατ' ευχήν.
Τα εδέσματα ηταν νοστιμότατα και η παρέα του Ρώσου μεγιστάνα έδειξε να τα τιμάει δεόντως...
Αργά το βράδυ ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και η παρέα του αναχώρησαν από το μαγαζί με τις καλύτερες εντυπώσεις από την ελληνική κουζίνα!

Λιάγκας - Σκορδά στο Μεγανήσι

Αφού «πετάχτηκαν» μέχρι το Αμέρικα, όπου συνδύασαν τις διακοπές με το ταξίδι του μέλιτος, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά παραθερίζουν πια στο Μεγανήσι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr!
Λίγο πριν μαζέψουν τα μπαγκάζια και γυρίσουν στο κλεινόν άστυ (έχουν και μια εκπομπή να προετοιμάσουν βλέπεις), Γιώργος και Φαίη βρέθηκαν στο καταπράσινο νησάκι έξω από την Λευκάδα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του star.gr, το ζεύγος είναι στο Μεγανήσι εδώ και δύο ημέρες και φιλοξενείται από Πειραιώτη εργολάβο, που διαθέτει σπίτι στο νησί.
Οικοδεσπότης και φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού και τα γαλανά νερά του, ενώ δεν λείπουν οι βόλτες στο Ιόνιο με το σκάφος του πρώτου.
Κάποια «αδιάκριτα» μάτια τους είδαν και σε ένα από τα hot spots του νησιού, το «Boom Boom», να απολαμβάνουν το ποτάκι τους ακούγοντας τις υπέροχες μουσικές που βάζει ο ιδιοκτήτης του!

Διακοπές της Καγιά στους Παξούς


Τις καλοκαιρινές της διακοπές απόλαυσε η Βίκυ Καγιά, από τις οποίες δεν θα μπορούσε να λείψει για γενναία εξόρμηση στους Παξούς. Γιατί; Μα φυσικά επειδή οι Παξοί είναι το αγαπημένο της μέρος, όπως η ίδια δηλώνει μέσα από την σελίδα της στο Twitter.
Η παρουσιάστρια δηλώνει ενθουσιασμένη από το νησί στο οποίο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες και αποφάσισε νε μοιραστεί τη χαρά της με όλους τους φίλους της στο Twitter, όπου και «σήκωσε» τις αγαπημένες της φωτογραφίες!


Νίκολας Γκέιτζ (Γκατζογιάννης): Ο διάσημος Ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος παντρεύει την κόρη του

Με μία λιτή ανακοίνωση μέσω facebook αποκάλυπτε τον γάμο της τον ερχόμενο Οκτώβριο στην Ελλάδα η κόρη του διάσημου Ελληνοαμερικανού συγγραφέα Νίκολας Γκέιτζ ή Γκατζογιάννη όπως είναι το πραγματικό του όνομα, η Ελένη. Στις 10 Οκτωβρίου λοιπόν η Ελένη Γκέιτζ θα παντρευτεί σε μία λιτή τελετή στην Κέρκυρα τον αγαπημένο της, τον Emilio Baltodano, ιταλικής καταγωγής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share