Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

http://www.enimerosi.com/i----VIPs στους Παξούς


hanks1
ΠΑΞΟΙ. Ο Tom Hanks και ο Steve Martin ήρθαν να προστεθούν στην λίστα των VIP επισκεπτών της χώρας μας αυτό το καλοκαίρι, καθώς εντοπίστηκαν στους Παξούς! Μπορεί η Μύκονος να είναι το πιο ακριβό νησί στην Ευρώπη, οι Παξοί, ωστόσο, συγκέντρωσαν ένα μεγάλο αριθμό διεθνούς φήμης επωνύμων. Οι δύο ηθοποιοί, Tom Hanks - Steve Martin, βρέθηκαν στο Ιόνιο με υπερπολυτελές σκάφος, το οποίο έδεσε στο πανέμορφο λιμάνι και πρωτεύουσα των Παξών, τον Γάιο.
Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να κάνουν μία βόλτα στα σοκάκια. Όπως μάθαμε, απόλαυσαν δύο καραφάκια και μπήκαν στο βιβλιοπωλείο του νησιού για ψώνια!
Κάπου εδώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, αρχίζουν τα «πιπεράτα»...
Ο Hanks - που είναι γνωστός φιλέλληνας και διαθέτει σπίτι στην Αντίπαρο - «σήκωσε» όλη τη γραφική ύλη του μαγαζιού! Χαρτιά, μολύβια, στυλό, σημειωματάρια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε πήρε ο ηθοποιός που μάλλον κάτι σκαρώνει... Λέτε να γράψει κανένα νέο σενάριο; Εξάλλου, το έχει ξανακάνει μαζί με την Nia Vardalos στο «Larry Crowne» όπου πρωταγωνίστησε η Julia Roberts.

Με χλιδάτο σκάφος

Κωμικός στη μεγάλη οθόνη, κωμικός και στη ζωή, ο Steve Martin «ερωτεύθηκε» μια βάση για σελοτέιπ, χρώματος... ροζ! Μάλιστα, ο φίλος του έσπευσε να του κάνει παρατήρηση για το χρώμα, ωστόσο, ο ηθοποιός επέμεινε, λέγοντας χαρακτηριστικά «αυτή μου αρέσει, αυτή θα πάρω κι αν σου αρέσει...»!
Το χλιδάτο σκάφος έφυγε από τους Παξούς και οι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν τις βόλτες τους στο Ιόνιο.
Υπενθυμίζεται ότι το περσινό καλοκαίρι ο Tom Hanks είχε επισκεφτεί την Κέρκυρα και είχε κλείσει με την παρέα του ολόκληρο κέντρο για να φάει και να ψυχαγωγηθεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας που δεν τα πολυσυμπαθεί, ιδιαίτερα τις ημέρεςς των διακοπών του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share