Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

O γκρινιάρης κύριος Τόμπσον και τα ευτράπελα!


Το αλαλούμ των τελευταίων ήμερων για το γήπεδο διεξαγωγής του ματς ΑΕΚ-Νταντί έχει βγάλει από τα… ρούχα του τον πρόεδρο των Σκοτσέζων, Στίβεν Τόμπσον. Όπου βρεθεί και όπου σταθεί θα πει και μια… καλή κουβέντα για την Ουέφα. Μα να τον βάλει να φτιάξει το γήπεδο για τον πρώτο αγώνα πληρώνοντας 50.000ευρώ και να έρχεται στην Ελλάδα και να μην ξέρει σε ποιο γήπεδο να πάει; Δεν λέω… έχει και αυτός τα δίκια του! αλλά είναι τυχαίο που είναι ο μόνος άνθρωπος της Νταντί που φωνάζει; Ορίστε ακόμα και στην συνέντευξη Τύπου πήρε το μικρόφωνο και είπε να… στάξει λίγο μέλι για την όλη κατάσταση:

«Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις. Θα κάνω μόνο ένα σχόλιο. Γελοία πράγματα. Έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ αρκετοί άνθρωποι και εμείς. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν και για την ομαλότερη διεξαγωγή του αγώνα. Δώσαμε πολλά λεφτά για να είναι έτοιμο για το Γιουρόπα Λιγκ το γήπεδο μας. Ήταν δύσκολα για εμάς. Σημαντικό είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι από την πλευρά μας». Να σημειωθεί πως στις δηλώσεις του τόσο ο προπονητής όσο και ο παίκτης της Νταντί, τόνισαν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα με όσα έγιναν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο αυριανός αγώνας.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Ολυμπιακό, που αποτελεί την μοναδική ομάδα μαζί με τον Ατρόμητο που κατανόησαν το πρόβλημα των «κιτρινόμαυρων». Α! ξεχάσαμε και τον κ. Βεντούρη που έπεσε θύμα του φανατισμού αυτής της χώρας, δίοτι έκανε το… τεράστιο σφάλμα να παραχωρήσει την Ν. Σμύρνη στην ΑΕΚ. Για την ιστορία ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου σήμερα παραιτήθηκε από το αξίωμα του, προφανώς απογοητευμένος από την «αρρώστια» που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους ανθρώπους του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, τόσο για την παραχώρηση του γηπέδου ενόψει του αυριανού ευρωπαϊκού αγώνα με την Dundee United, όσο και για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν.
Ευχόμαστε, όλη αυτή η αναστάτωση που για διάφορους λόγους δημιουργήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες και έπληξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα επαναληφθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share