Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Νεκρή γυναίκα σε πορτ-μπαγκάζ!



Με μπλόκα στα σημεία εξόδου της Κέρκυρας αλλά και της χώρας, προσπαθεί η Αστυνομία να εντοπίσει τον αδίστακτο δολοφόνο που εκτέλεσε εν ψυχρώ την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του 8χρονου παιδιού τους και στην συνέχεια έβαλε το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και εξαφανίστηκε!
.........................



Το αντρόγυνο είχε χωρίσει από καιρό και ο δράστης διέμενε το τελευταίο διάστημα μόνιμα στη Γερμανία. Όμως, τις τελευταίες ημέρες είχε επιστρέψει στο νησί. Στις 2 μετά το μεσημέρι, οι γείτονες άκουσαν έντονους καυγάδες από το σπίτι της γυναίκας σε έναν συνοικισμό στην περιοχή Αλυκές Ποταμού, κοντά στην παραλία της Αγίας Αικατερίνης και είδαν τον άνδρα να φεύγει.

Η 37χρονη είχε εξαφανιστεί, αλλά δεν άργησε να διαπιστωθεί η τύχη της, καθώς κηλίδες αίματος οδηγούσαν στο αυτοκίνητου του αδελφού της που ήταν σταθμευμένο λίγο πιο μακριά! Οι άνδρες της Ασφάλειας και της Σήμανσης που κλήθηκαν, την βρήκαν νεκρή στο πορτ μπαγκάζ με τέσσερις σφαίρες, δύο από τις οποίες στο κεφάλι!

Αμέσως δόθηκε εντολή να ξεκινήσουν έρευνες στα λιμάνια και το αεροδρόμιο της Κέρκυρας για να εντοπιστεί ο εν διαστάσει σύζυγος πριν φύγει από την χώρα, ενώ οι συγγενείς του θύματος και ένας άνδρας που φέρεται να σχετιζόταν με την 37χρονη μητέρα δίνουν κατάθεση σχετικά με την υπόθεση στην Αστυνομία.
Δολοφονημένη -με δύο σφαίρες στο κεφάλι- εντοπίσθηκε σε πορτ-παγκάζ αυτοκινήτου μια 36χρονη γυναίκα και μητέρα ενός 8χρονου αγοριού, στην περιοχή Ποταμός της Κέρκυρας.

Το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε η άτυχη γυναίκα ανήκει στον αδερφό της γι' αυτό και η οικογένεια της ειδοποιήθηκε αμέσως μόλις βρέθηκε το πτώμα.

Τραγικός ο ρόλος του πατέρα της, ο οποίος μόλις έφτασε στο σημείο αναγνώρισε τη νεκρή κόρη του, μέσα στο πορτ μπαγκαζ!

Η 36χρονη καταγόταν από την από την Ήπειρο, και βρισκόταν σε διάσταση με το σύζυγό της ο οποίος αν και ζει μόνιμα στη Γερμανία αυτές τις ημέρες βρίσκονταν στο νησί.

Το περίεργο είναι ότι σε μικρή απόσταση εντοπίσθηκε και ένας άντρας τραυματισμένος. Μέχρι τώρα άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες θανάτου της γυναίκας, και δεν έχει διαπιστωθεί αν ο χαμός της σχετίζεται με τον τραυματισμένο άντρα.

Η Ασφάλεια της Κέρκυρας έχει αναλάβει τη διερεύνηση και την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share