Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Το κόμμα της Ντόρας στο internet.



Όλα έτοιμα για το κόμμα της Ντόρας που έχει οργανωθεί και μέσω Ίντερνετ στο www.21noemvriou.gr.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κόσμου του Επενδυτή, η πρώην υπουργός Εξωτερικών θα διαβάσει τη διακήρυξη του νέου της κόμματος την 21η Νοεμβρίου στο θέατρο Badminton και θα προσκαλέσει όσους θα βρεθούν στην αρένα να την υπογράψουν.

Τις ώρες μέχρι την ίδρυση του κόμματος που θα γίνει στις 11 το πρωί μετρά το ηλεκτρονικό ρολόι της ιστοσελίδας, η οποία φιλοξενεί και αίτηση συμμετοχής για όποιον επιθυμεί να δηλωσει “παρών” στην εκδήλωση. Η Ντόρα έχει “κυκλώσει” το Ίντερνετ με παρουσία στο Facebook, στο Twitter, στο Flickr, στο Youtube κ.α. Στο Twitter ακολουθούν το νέο κόμμα περίπου 20.000 άτομα.



Όσον αφορά τα της εκδήλωσης πίσω από την Ντόρα θα βρίσκεται γιγαντοοθόνη στην οποία θα προβάλλονται δηλώσεις στήριξης στο νέο κόμμα ώστε να δίνεται η εντύπωση μίας ευρείας πρωτοβουλίας πολιτών και να δοθεί απάντηση – όπως λέει συνεργάτης της κ. Μπακογιάννη στην εφημερίδα – σε όσους λενε ότι το κόμμα ιδρύεται ως “εκδίκηση στον Α. Σαμαρά”.

Τα συνθήματα που θα κυριαρχήσουν θα είναι “εθνική συνεννόηση και συνεργασία” καθώς και ότι η 21η Νοεμβρίου θα σηματοδοτεί μία “νέα αρχή”. Το κόμμα φιλοδοξεί να αντλήσει οπαδούς από το 1,5 εκ. πολιτών που δεν πήγαν να ψηφίσουν καθώς επίσης και να παίξει ρυθμιστικό ρόλο σε περίπτωση πρόωρων εκλογών.

Μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη έχει στα χέρια της – σύμφωνα με το δημοσίευμα – δημοσκόπηση που της δίνει δύναμη άνω των 15 βουλευτών – καθόλου αμελητέα δύναμη όπως είδαμε να διαγράφεται η ψαλίδα στον α' γύρο των εκλογών των ΟΤΑ.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share