Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

38η παραίτηση του κυρίου Πατέρα και 44η του κυρίου Βγενόπουλου

Χθες είχαμε την 38η παραίτηση του κυρίου Πατέρα και 44η του κυρίου Βγενόπουλου. Μιας και είμαστε στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων τους εύχομαι να τις εκατοστίσουν…
Παρεμπιπτόντως, υπάρχει κανείς είτε αγνός, είτε …πονηρός φίλαθλος του Παναθηναϊκού που να πιστεύει ότι το πλοίο εγκαταλείπεται λόγω της βίας στα γήπεδα; Δηλαδή όταν μπήκαν στον Παναθηναϊκό ο Βγενόπουλος με τον Πατέρα, με τι πίστευαν ότι έχουν να κάνουν; Με κολεγιόπαιδα και παρθένες κορασίδες; Είναι τυχαίο που ούτε οι Βαρδινογιάννηδες, αλλά ούτε και οι Γιαννακόπουλοι είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν την ευθύνη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή;
Τα πράγματα είναι απλά και πρέπει κάποια στιγμή να ειπωθούν ξεκάθαρα:
Πρώτον, η ομάδα λόγω κακοδιαχείρισης (και όχι μόνο) έχει μπει πολλά εκατομμύρια μέσα και δεύτερον, δεν προχώρησε τελικά το θέμα με την ανέγερση του γηπέδου από όπου περίμεναν να έρθουν τα …μπικικίνια. Το ότι μπήκαν τρεις πιτσιρικάδες μέσα στο γήπεδο μετά το ματς με το Βόλο, ήταν απλά μια αστεία αφορμή και ένα ανεκδιήγητο άλλοθι.
Αυτά να τα βλέπουν οι φανατικοί οπαδοί των ομάδων που έχουν φτύσει αίμα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για τη μεγάλη τους αγάπη.
Δεν υπάρχουν τη σήμερον ημέρα, ιδέες φίλες και φίλοι και μην τους αφήνετε να σας παραμυθιάζουν. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αντί να τους παρακαλάνε και να φιλάνε κατουρημένες ποδιές ας τους γυρίσουν επιδεικτικά την πλάτη, όπως κάναμε η πλειοψηφία των ψηφοφόρων στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές που καταφέραμε να γελοιοποιήσουμε όλο το σαθρό πολιτικό μας σύστημα.
Ας αναλάβει δράση η Θύρα 13 από την οποία αναμένω επίσημη ανακοίνωση που θα βάζει τα πράγματα στη θέση τους…

 
bookenemy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share