Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

http://www.enimerosi.com-Νέες τιμές

ΠΑΤΡΑ. Νέες τιμές στα διόδια της Γέφυρας τίθενται σε ισχύ από την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, με καθυστέρηση αρκετών ημερών, αφού κατα πάγια τακτική η εταιρεία ανακοινώνει τη νέα της τιμολογιακή πολιτική στις αρχές κάθε χρόνου. Φέτος όμως, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "με δεδομένες τις παρούσες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. εξάντλησε όλα τα χρονικά περιθώρια που είχε στη διάθεσή της, προκειμένου να παρουσιάσει τόσο μία καινοτόμο εκπτωτική πολιτική, όσο και να καταλήξει σε τιμές που διασφαλίζουν την τήρηση των όρων της σύμβασης παραχώρησης της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» και - μέσω αυτής - τα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου".
Τα εκπτωτικά πακέτα στα οποία δείχνουν τη μεγαλύτερη προτίμηση οι συχνοί χρήστες και η τοπική κοινωνία (Κάρτα «Aller-retour», ηλεκτρονική διέλευση «e-pass»), γίνονται πλέον ακόμη εκπτωτικότερα. Παράλληλα παγώνουν στις τιμές του 2010, όλα τα υπόλοιπα εκπτωτικά πακέτα για Ι.Χ., μοτοσικλέτες και φορτηγά μέχρι 4 άξονες.
Καθιερώνεται ως θεμελιώδες εκπτωτικό «πακέτο» η ηλεκτρονική διέλευση (e-pass), που αναδεικνύεται ως ο πιο οικονομικός τρόπος διάσχισης του στενού Ρίου - Αντιρρίου - για τακτικούς χρήστες επιβατηγών αυτοκινήτων - και αντίστοιχα ελκυστικότερος από το αντίτιμο της απλής διέλευσης για τους υπερτοπικούς.
Με το "ΓΕΦΥΡΑ e-pass" οι πέντε πρώτες διελεύσεις του μήνα κοστίζουν 10,50 Ευρώ έκαστη (αντί 12,90 της απλής διέλευσης), ενώ από την έκτη έως τη δέκατη μόλις 6,50 ευρώ. Από την 11η διέλευση (με κόστος 5,00 Ευρώ) το ΓΕΦΥΡΑ e-pass γίνεται ο πιο φθηνός τρόπος διάσχισης, ενώ η τιμή διέλευσης συνεχίζει να πέφτει (4,50) Ευρώ μετά τη16η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share