Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Να γίνει πάρκιν


ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πιο ρεαλιστική, βιώσιμη και συμφέρουσα για την κοινωνία της Κέρκυρας πρόταση είναι η δημιουργία εκεί ενός χώρου στάθμευσης, υποστηρίζει το Κλιμάκιο της Διοίκησης του 16ου Περιφερειακού Τμήματος Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, που επισκέφθηκε για τον σκοπό αυτό τον αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών, κο Μωραΐτη.
Η χρηματοδότηση του έργου αυτού θα μπορούσε να προέρχεται από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα JESSICA, το οποίο αφορά τις αναπλάσεις αστικών κέντρων - πόλεων
Οι άλλες προτάσεις που κατά καιρούς έχουν υποβληθεί από διάφορους φορείς όπως η δημιουργία ενός Κέντρου Υγείας αστικού τύπου, ενός Ιδρύματος χρόνιων πασχόντων κ.λ.π. κρίνονται μη ρεαλιστικές, δεδομένου της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας που βρίσκεται η χώρα.
Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011. Το κλιμάκιο της Διοίκησης του 16ου Περιφερειακού Τμήματος Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, απαρτιζόταν από την Πρόεδρο κα Τασία Μάνεση, τον Γενικό Γραμματέα κο Θεόδωρο Παγκράτη και τον Οικονομικό Επόπτη κο Γιώργο Ρουβά.
Ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κος Μωραΐτης αφού ευχαρίστησε το Οικονομικό Επιμελητήριο για την συνδρομή του στην εξεύρεση της καλύτερης λύσης για την αξιοποίηση του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέφερε ότι θα μεταφέρει στον δήμαρχο τις προτάσεις του Οικονομικού επιμελητηρίου

http://www.enimerosi.com/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share