Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ξινό του βγήκε το κούρεμα του ΓΑΠ



Πριν από μερικές εβδομάδες, λίγο πριν από τον Φάρο Ψυχικού στον παράδρομο της Κηφισίας, πάρκαρε η ασημί θωρακισμένη 500άρα Mercedes με τα συνοδευτικά της αστυνομίας. Από μέσα βγήκε χαμογελαστός ο Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντα και την κόρη τους Μαργαρίτα και κατευθύνθηκαν στο κομμωτήριο του Βαγγέλλη Χατζή.

Ο κ. Παπανδρέου γνώριζε τις τιμές, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που περνούσε το κατώφλι του πανάκριβου κομμωτηρίου. Σε μία από τις πρόσφατες επισκέψεις του εκεί, ο κ. Παπανδρέου είχε την ατυχία να πέσει σε μία κυρία που

«δεν μάσησε τα λόγια της» και το κούρεμά του βγήκε «ξινό». Όταν τελείωσε τον καλλωπισμό της οικογένειας Παπανδρέου (κούρεμα ο πρωθυπουργός και χτένισμα η σύζυγος και η κόρη του) και ήρθε η ώρα του λογαριασμού, η «λυπητερή» ήρθε: 700 ευρώ...

Μία από τις πελάτισσες δεν άντεξε και είπε με θάρρος στον κ. Παπανδρέου: «Καλά, δεν ντρέπεστε να κόβετε μισθούς και συντάξεις και να δίνετε 700 ευρώ στο κομμωτήριο; Το ξέρετε ότι με 700 ευρώ ζει ολόκληρη οικογένεια τον μήνα; Εσείς φέρατε τον κόσμο σε αυτή την κατάσταση...»

Μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα αμηχανίας ο κ. Παπανδρέου απάντησε σαν να μιλάει στη Βουλή: «Σας ευχαριστώ πολύ που μου είπατε την άποψή σας. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι να σώσουμε την Ελλάδα, ήταν το νόημα όσων της είπε.


Παράλληλα, έσπευσε να απαντήσει και στην αιχμή της επιτιμώντας την με ελαφρά ειρωνεία: «Απ΄ότι βλέπετε κι εσείς εδώ χτενίζεστε, κυρία μου...». Για να απαντήσει με ετοιμότητα εκείνη: «Εγώ είμαι επιχειρηματίας και σύζυγος επιχειρηματία και δεν έχω σχέση με το Δημόσιο. Μπορώ να ξοδεύω όσα επιθυμώ, κύριε πρωθυπουργέ...»


Το επεισόδιο δεν πήρε έκταση μέχρι που αποκαλύφθηκε από blog, αλλά δεν ήταν και το μοναδικό.


Σχόλιο..Καλά 700 ευρώ για κούρεμα χωρίς να έχει μαλλιά?

Πως μετά θα σώσει την Ελλάδα αφού τον πιάνουν κότσο μέχρι και οι κομμώτριες?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share