Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

H πριγκίπισσα του Μαρόκο στην Κέρκυρα


H πριγκίπισσα του Μαρόκο στην Κέρκυρα Μετά τους αστέρες του Hollywood και οι γαλαζοαίματοι στην Κέρκυρα! Το Νησί των ...Φαιάκων επέλεξε για τις καλοκαιρινές διακοπές της η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα, η οποία παρέα με τον γιο της και διάδοχο του θρόνου απολαμβάνει τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου.

Πρώτοι έφθασαν φέτος στην Κέρκυρα η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας, τη σκυτάλη πήρε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τώρα είναι η σειρά της πριγκίπισσας του Μαρόκου να χαρεί τις διακοπές της στο πανέμορφο νησί.
Η σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ’ αφίχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας» μαζί με τον 8χρονο γιο της -διάδοχο του θρόνου- με το βασιλικό Lear Jet, συνοδευόμενη από δεκαπέντε άνδρες της ασφάλειάς της.
Η βασιλική οικογένεια διαμένει σε μία από τις πιο πολυτελείς βίλες του θέρετρου, ο καταπράσινος κήπος της οποίας καταλήγει σε έναν απομονωμένο κολπίσκο, όπου μπορούν οι VIP θαμώνες της να απολαμβάνουν τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας.
Η πισίνα της βίλας βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τη θάλασσα, ενώ το εσωτερικό της είναι διακοσμημένο με χρυσές λεπτομέρειες.
Είναι η δεύτερη φορά που η 33χρονη πριγκίπισσα επιλέγει την Κέρκυρα για να περάσει τις διακοπές της, καθώς και πέρυσι τέτοια εποχή χαιρόταν τον ελληνικό ήλιο και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου.
«Η πριγκίπισσα έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου και, όπως ξέρουμε, θα μείνει εδώ για τις επόμενες είκοσι ημέρες» επιβεβαιώνει ο δήμαρχος της Κέρκυρας, Γιάννης Τρεπεκλής, και προσθέτει: «Πέρυσι έβγαινε συχνά έξω από το ξενοδοχείο με τη συνοδεία της, ωστόσο ήταν πολύ απλή και ιδιαίτερα φιλική με τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share