Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Μια Ιταλίδα στο πλευρό του


Μια Ιταλίδα στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη! Η Φλορίντα Πετροτσέλι θα παίζει φέτος σε διπλό ταμπλό. Εκτός από το πάνελ της «Πρωινής Μελέτη», όπου εμφανίζεται καθημερινά, η δημοσιογράφος θα βρίσκεται κάθε Δευτέρα στην εκπομπή «Ολα 12» πλάι στον Θέμο Αναστασιάδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν στο παρά πέντε: Τη θέση της Αντωνίας Καλιμούκου, η οποία προοριζόταν να παρουσιάζει αρχικά την εκπομπή, πήρε τελικά η Φλορίντα. Ο Θέμος Αναστασιάδης ήθελε
 στο πλευρό του μια δημοσιογράφο για να συνδυάζει ομορφιά και μυαλό, και φαίνεται πως τα προσόντα αυτά τα βρήκε στο πρόσωπο της Φλορίντα.
Από τους πρώτους που η δημοσιογράφος τους εμπιστεύτηκε την απόφασή της αυτή ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, με την οποία συνεργάζεται σε καθημερινή βάση και έχουν πολύ καλές σχέσεις.
Για την εμφάνισή της δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη η Φλορίντα δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της, αφού είναι φαν και του Θέμου και της εκπομπής του. Ουσιαστικά η μελαχρινή δημοσιογράφος θα καλύψει το κενό της Δέσποινας Καμπούρη, η οποία φέτος θα παρουσιάζει εκπομπή στον ΣΚΑΪ με τίτλο «Για μια καλύτερη ζωή».
Η πρεμιέρα της εκπομπής «Ολα 12» θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, οπότε η Φλορίντα θα κάνει και την πρώτη της εμφάνιση πλάι στον γνωστό παρουσιαστή. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η δημοσιογράφος αναμένεται να ξεχωρίσει όχι μόνο με τις ερωτήσεις της, αλλά και με την εμφάνισή της, αφού θεωρείται από τις πιο όμορφες και λαμπερές παρουσίες στον χώρο.
Το δεύτερο καυτό κορίτσι στο πλάι του Θέμου Αναστασιάδη θα είναι η Λάουρα Νάργες, που ξεχώρισε από τη συμμετοχή της στην καθημερινή εκπομπή «Escape» της κρατικής τηλεόρασης.
Η Λάουρα, που αρχικά συζητούσε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με το Star για την εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη, αλλά και με την Ελένη Μενεγάκη, τελικά κατέληξε στο πάνελ του ΘέμουEspressonews.gr


Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com/2011/10/blog-post_2923.html#ixzz1bDAHzdAm
Under Creative Commons License: Attribution

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share