Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Παρουσιαστές με κάρτα... ανεργίας!




Κάποτε βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή της τηλεόρασης, σήμερα όχι μόνο παραμένουν εκτός, αλλά ορισμένοι έχουν χαθεί τελείως από το προσκήνιο. Κάποιοι το έκαναν οικειοθελώς, κάποιοι άλλοι απλώς δεν είχαν άλλη επιλογή. Άλλωστε, ο νόμος της τηλεοπτικής αγοράς είναι σκληρός και ανελέητος: «όσο τα φέρνεις, υπάρχεις», διαφορετικά «σε τελειώνουν» εν μια νυχτί και μάλιστα τις περισσότερες φορές απροειδοποίητα. Κάπως έτσι την έπαθαν κι οι παρακάτω τηλεαστέρες. Μια εκπομπή που δεν πήγε καλά, ένα συμβόλαιο που έληξε και δεν ανανεώθηκε ποτέ, μια συμφωνία που δεν έγινε κι η πόρτα της TV έκλεισε πίσω της και δεν έχει ξανανοίξει ακόμα. Κάποιοι από αυτούς διαπρέπουν αλλού, κάποιοι περιμένουν ακόμα με αγωνία να χτυπήσει το τηλέφωνο και θα κάνει λόγο για την επόμενη τηλεοπτική τους δουλειά και μερικοί έχουν ρίξει μαύρη πέτρα πίσω τους και έχουν αλλάξει προσανατολισμό. Ο κατάλογος είναι μακρύς…


Μαριέττα Χρουσαλά
Τρία χρόνια εκτός τηλεόρασης κλείνει φέτος η Μαριέττα Χρουσαλά. Μετά την αποχώρησή της από το ALTER και την πρωινή ζώνη με τη λήξη της σεζόν 2008-09, δεν την έχουμε ξαναδεί σε δική της εκπομπή γιατί στην τηλεόραση σίγουρα έχει δει πολλά πλάνα και μάλιστα σε όλα τα κανάλια. Από τη μια ο γάμος της, από την άλλη το σκάνδαλο «Αβέρωφ» και τέλος η πρόσφατη συμμετοχή της στο «Dancing with the stars». Δοκιμαστικά για εκπομπές έχει κάνει, αλλά δεν ευτύχισε κανένα με αποκορύφωμα το «Μια νύφη για το γιο μου» που τελικά έκανε η Κατερίνα Καραβάτου. Όλο αυτό το διάστημα ασχολείται με την εταιρεία του συζύγου της, Λεό Πατίτσα, αλλά και με τις σαγιονάρες που φτιάχνει με τη βοήθεια της μαμάς της, της κας Αγλαΐα. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση ακόμα κι αν θυσίαζε το καλοκαίρι της.

Ράνια Θρασκιά
Την ίδια χρονιά με τη Μαριέττα αποχώρησε κι η Ράνια Θρασκιά από το ALTER αλλά με πιο βίαιο και ανορθόδοξο τρόπο καθώς το έμαθε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Πέρσι βρέθηκε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών στον ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας την εκπομπή «Elatte» και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αν και το χειμώνα περίμενε με αγωνία να χτυπήσει και πάλι το τηλέφωνό της από το κανάλι του Αμαρουσίου για κάποιο άλλο κόνσεπτ, τελικά δεν έγινε παρά μόνο το καλοκαίρι όταν ξαναεπικοινώνησαν μαζί της για να παρουσιάσει την ίδια εκπομπή. Εκείνη, όμως, αυτή τη φορά αρνήθηκε γιατί έθεσε ως προϋπόθεση την επιμήκυνση της συνεργασίας τους και το χειμώνα. Αυτή τη στιγμή έχει έρθει σε συμφωνία με το ALTER για την παρουσίαση καθημερινής απογευματινής εκπομπής. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι στο κανάλι του Μπουρναζίου, τη στιγμή που γράφεται αυτό το ρεπορτάζ, τεχνικοί και δημοσιογράφοι όχι μόνο είναι απλήρωτοι αλλά έχουν προχωρήσει και σε επίσχεση εργασίας με αποτέλεσμα να μην βγαίνει καθόλου πρόγραμμα.

Άννα Δρούζα
Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν 2008- 2009 να απόσχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και να μην συνεχίσει τη συνεργασία της με το STAR. Η συναισθηματική της φόρτιση ήταν έντονη, καθώς τότε είχε χάσει τη μητέρα της και επιθυμούσε να ηρεμήσει. Εντούτοις, από την πλευρά του μάλιστα το κανάλι επιθυμούσε να συνεχίσει τη συνεργασία τους. Έκτοτε αγνοείται η τύχη της τηλεοπτικά τουλάχιστον αν και το όνομά της έχει ακουστεί κατά καιρούς για διάφορα πρότζεκτ. Τελευταία δημόσια εμφάνισή της στο φακό, ήταν τον προηγούμενο Σεπτέμβρη για ψώνια στην Κηφισιά με την κόρη της Αριάδνη. Όπως λέγεται τον τελευταίο καιρό μοιράζει το χρόνο της μεταξύ του σπιτιού της στην Αθήνα και του πατρικού της στο Ναύπλιο. Φυσικά αγαπημένος της τόπος είναι η Πάρος, όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών, στο Υστέρνι, στο σπίτι του συντρόφου της Θανάση Λάλα, με τον οποίο υπάρχουν φήμες ότι έχουν παντρευτεί.

Σοφία Αλιμπέρτη
Όταν το 2008 η Ναταλία Γερμανού δήλωνε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου θα πόνταρε στη Σοφία Αλιμπέρτη πως θα τερμάτιζε πρώτη στην κούρσα της τηλεθέασης, δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτά που θα ακολουθούσαν. Διότι, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα που το «Μες στην Καλή Χαρά» βγήκε στον αέρα, οι διαφορές με το «Καλομελέτα κι Έρχεται» της Σοφίας Αλιμπέρτη ήταν σημαντικές. Στον ΑΝΤ1 δεν ήταν συνηθισμένοι σε τέτοια νούμερα τηλεθέασης και επικράτησε πανικός! Αποτέλεσμα; Η χρονιά έκλεισε όπως όπως, με την παρουσιάστρια να βγάζει τις τελευταίες εκπομπές με υπηρεσιακό αρχισυντάκτη, μιας και ο κανονικός εγκατέλειψε το πλοίο ένα, μήνα πριν από το φινάλε. Έτσι, τόσο η Σοφία όσο και το κανάλι ήθελαν και αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους. Οι τηλεοπτικές στήλες των εφημερίδων και τα blogs ήθελαν τη Σοφία Αλιμπέρτη να συζητάει τη μία με το Alter για το τηλεοπτικό comeback της και την άλλη με την κρατική τηλεόραση. Τίποτα από όλα αυτά δεν έχουν γίνει κι η παρουσιάστρια-ηθοποιός μοιράζει το χρόνο της απλά ανάμεσα στην Αθήνα και την Πάρο.

Σεμίνα Διγενή
Μετά από τη μεγάλη της επιτυχία στον Alpha, επέστρεψε στα «πάτρια εδάφη» της Δημόσιας Τηλεόρασης. Στις αρχές του 2009 η Σεμίνα Διγενή απέστειλε επιστολή παραίτησης στην ΕΡΤ, η οποία έγινε δεκτή, ενώ οι δύο προηγούμενες είχαν απορριφθεί! Αιτία, όπως η ίδια υποστήριξε, ήταν ο πόλεμος που της έγινε από πολλά media για το κόστος της εκπομπής της, χωρίς να έχει τη στήριξη της κρατικής τηλεόρασης. Η επιτυχημένη δημοσιογράφος προχώρησε σχεδόν αμέσως στη δημιουργία του διαδικτυακού καναλιού media soup με το οποίο ασχολείται ακόμα και σήμερα, ενώ πολύ πρόσφατα πέρασε κι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όσο για τηλεόραση, δεν το συζητάει ακόμη...

Ανδρέας Μικρούτσικος
Ύστερα από μισή σεζόν στην πρωινή ζώνη του STAR, συγκεντρώνοντας κάθε ημέρα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει αποσυρθεί πλέον όχι μόνο από την τηλεόραση από το 2009, αλλά κι από οποιαδήποτε δημόσια και μη εμφάνιση. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια του έχουν συμβεί πολλά. Τα χτυπήματα, απανωτά. Χωρίζει από τη σύζυγό του Δήμητρα, φεύγει από τη ζωή η πρώην σύζυγός του Μαρία Δημητριάδη, κινδυνεύει να χάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία από επαγγελματικό άνοιγμα που έκανε ρισκάροντας κάποια εκατομμύρια ευρώ από δάνεια αλλά και από κόπους μιας ζωής. Η επιστροφή του στα τηλεοπτικά δρώμενα φαντάζει από μακρινή έως και απίθανη πλέον.

Κατερίνα Ζαρίφη
Η πανελίστρια που έγινε παρουσιάστρια αλλά που τελικά επέστρεψε από εκεί που ’ρθε. Τελικά σοφοί όσοι λένε ότι δεν κάνουν όλοι για όλα. Η Κατερίνα Ζαρίφη το έχει καταλάβει μια χαρά όταν τη σεζόν 2008-2009 ανέλαβε τον «Πρωινό Καφέ» μαζί με τον Νίκο Μουτσινά. Το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό από κάθε άποψη και το φινάλε κακό αφού τις τελευταίες μέρες της εκπομπής οι δυο παρουσιαστές ούτε καν μιλούσαν μεταξύ τους. Κι αν ο Μουτσινάς επέστρεψε πολύ σύντομα στην τηλεόραση, η Κατερίνα δεν τα έχει καταφέρει ακόμα επιτυχώς, αν και έχει προσπαθήσει πολύ. Τελευταία της απόπειρα στον ALPHA ως «πανελίστρια» τη σεζόν που μας πέρασε με το «Λες και το’ ξερες» του Ρένου Χαραλαμπίδη. Ωστόσο, κι αυτή έπεσε στο κενό λόγω ποσοστών τηλεθέασης. Ευτυχώς, που υπάρχει για εκείνη το ραδιόφωνο, αν και ούτε εκεί έχει σταθεί τυχερή, αφού κάθε χρόνο αλλάζει και στέγη (Love radio, Happy). Αυτό το διάστημα μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη παρουσιάζουν την απογευματινή εκπομπή στο ΡΥΘΜΟ 949.

Βάσια Λόη
Σαν βόμβα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια έσκασε πριν από έναν χρόνο και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2010 η είδηση ότι η Βάσια Λόη αποχωρεί από το ALTER μετά από διαφωνία που είχε με τη διευθύντρια ψυχαγωγικού του σταθμού Ράνια Ματαφιά. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι κατά την αποχώρησή της από το κανάλι του Μπουρναζίου, η παρουσιάστρια του "Μεσημεριανού Express είχε σε ισχύ συμβόλαιο για 2+1, το οποίο είχε υπογράψει τον προηγούμενο χρόνο. Αυτόν τον καιρό απολαμβάνει την πρώτη επέτειο γάμου της με τον σύζυγό της Νικόλα Μαδιά. Όσο για την τηλεόραση, κάποιοι λένε ότι μπορεί να επιστρέψει αλλά δεν φτάνει μόνο να το λες πρέπει και να γίνεται.

Αλεξάνδρα Καπελετζή
Από το 2008 έχει να εμφανιστεί στην τηλεόραση η Αλεξάνδρα Καπελετζή, άσχετο αν οι φήμες την θέλουν αραιά και που να αναλαμβάνει κάποια καινούρια εκπομπή ή δελτίο ειδήσεων. Η τελευταία της δουλειά ήταν το «TV Weekend» στον ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα με συμπαρουσιαστή τον Γιώργο Καραμέρο. Αν κι η εκπομπή πήγαινε καλά τότε σε ποσοστά τηλεθέασης, ωστόσο, έπεσε θύμα του γενικότερου κλίματος περικοπών στο κανάλι όπου μέσα σε μια νύχτα κόπηκαν δεκάδες σίριαλ και εκπομπές για εξοικονόμηση χρημάτων. Πολύ πρόσφατα γράφτηκε ότι η γνωστή δημοσιογράφος και σύζυγός του Μάκη Σεριάτου, ιδιοκτήτη της διαφημιστικής Ashley World Group South East Europe αγόρασε μετοχές στο MTV Greece αντί του ποσού των €151.000.

Νίκος Ευαγγελάτος
Η αντίστροφη μέτρηση για τον Νίκο Ευαγγελάτο ξεκίνησε από τη στιγμή που ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 αποφάσισε να ενισχύσει τον ψυχαγωγικό τομέα και να ποντάρει στα νεανικά κοινά. Το κανάλι του Αμαρουσίου άρχισε σιγά σιγά να μην αποτελεί ισχυρό παίκτη στον τομέα της ενημέρωσης. Το διαζύγιο του ΑNT1 με τον Νίκο Ευαγγελάτο, που σημειώθηκε έναν μήνα πριν από το νέο έτος, τον Δεκέμβριο του 2009, μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε, καθώς αναμενόταν από το καλοκαίρι. Οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν εδώ και καιρό και τελικά ο σταθμός ως συνήθως βρήκε τον τρόπο να τον οδηγήσει μετά από τριάμισι χρόνια στην έξοδο. Ωστόσο, αν και ο ίδιος έχει μείνει από τότε εκτός τηλεόρασης, επαγγελματικά διαπρέπει στο διαδίκτυο με τα σάιτ που έχει ανοίξει. Παράλληλα, στο τέλος της προηγούμενης σεζόν συζήτησε και την επιστροφή του στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα στο ALTER για ενημερωτική εκπομπή. Ωστόσο, βρέθηκαν πολλά εμπόδια στο δρόμο του και το θέμα πάγωσε.

Ντέσσυ Κουβελογιάννη
Ένα ακόμα θύμα του γενικότερου ψαλιδιού που έκανε ο ΑΝΤ1 το 2008 είναι κι η Ντέσσυ Κουβελογιάννη. Η τελευταία εκπομπή που έκανε στην τηλεόραση ήταν το «Τελεία και Παύλα» στο κανάλι του Αμαρουσίου κάθε Σαββατοκύριακο. Στην αρχή η εκπομπή έπαιζε και τις δυο μέρες για να συρρικνωθεί προς το τέλος της ζωής της μόνο κάθε Κυριακή. Τότε προσπάθησαν να γίνουν επαφές και με άλλα κανάλια για να μεταφερθεί η εκπομπή, αλλά δεν ευοδώθηκαν. Σήμερα, η δημοσιογράφος μητέρα δυο παιδιών πλέον, αν και της έχει λείψει τηλεόραση, όπως δηλώνει σε συνεντεύξεις της, έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Νίκη Κάρτσωνα
Έναν χρόνο χωρίς τηλεόραση μετρά ήδη η Νίκη Κάρτσωνα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το «Lifestyle» στο ALTER. Ωστόσο, η «πολυμήχανη» Νίκη όλο και με κάτι ασχολείται. Πέρα από την εταιρεία οργάνωσης γάμων που διατηρεί αυτόν τον καιρό συνεργάζεται με την ιστοσελίδα Queen.gr, ενώ επέστρεψε στα ερτζιανά, κάνοντας ραδιόφωνο. Αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Play 88,9 καθημερινά από τις 09.00 έως και τις 11.00.

Ματθίλδη Μαγγίρα
Φέτος δεν είναι η χρονιά της! Ο λόγος για τη Ματθίλδη Μαγγίρα που από πέρσι το καλοκαίρι δεν λέει να σηκώσει κεφάλι από την τηλεοπτική κακοτυχία. Από την μία, δεν έκανε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» το 2010 καθώς της πήρε τη θέση η Μανωλίδου και από την άλλη, δεν κατάφερε να σηκώσει το περιβόητο πρώτο βραβείο του πρώτου «Dancing with the stars». Αλλά και στην προσωπική της ζωή τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλύτερα, αφού πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της Άλεξ Φόστερ. Η ίδια αυτόν τον καιρό ετοιμάζει ένα βιβλίο για όλους και για όλα, ενώ απέχει και πάλι από τα τηλεοπτικά.

Μπέττυ Μαγγίρα
Στα χνάρια της αδελφής της κι η Μπέττυ σε επαγγελματικό επίπεδο. Μετά την αποτυχία του «Exclusive» στον ALPHA που δεν πήρε το εισιτήριο για το β΄ μέρος της φετινής σεζόν λόγω χαμηλών πτήσεων, η tv περσόνα απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη στο πλευρό της κόρης της και του Δημήτρη Μάζη.

Μάγδα Παπαγιάννη
Όταν τον Αύγουστο του 2009 έμαθε ότι το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 και τη εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» δεν θα ανανεωθεί έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Αυτό στάθηκε και η αφορμή να διαταραχθούν οι σχέσεις της με τον κουμπάρο της και παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Παπαδάκη. Ήταν μεν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφοσιωθεί στο παιδί της, αλλά και πάλι της φάνηκε περίεργο να βρίσκεται εκτός ρυθμών τηλεόρασης. Πολύ γρήγορα βρήκε δουλειά στον ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στον Αθήνα 9,84 κάνοντας εκπομπή το Σαββατοκύριακο και λίγο αργότερα ασχολήθηκε με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», όπου και βρίσκεται ακόμα και σήμερα περιμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνο για μια δουλειά στην τηλεόραση.

Θανάσης Αθανασιάδης
Μπορεί να είναι εκτός τηλεόρασης από το Μάιο του 2007 που αποχώρησε από τον ALPHA έχοντας τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων, αλλά μια φορά άνεργο δεν τον λες. Κι αυτό γιατί ο Θανάσης Αθανασιάδης άφησε τη δημοσιογραφία και τα δελτία ειδήσεων που εκφωνούσε κι έγινε επιχειρηματίας δημιουργώντας το δικό του ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Σέριφο. Ο πρώην άνκορμαν του ΣΚΑΪ και του ALPHA, επέλεξε να αλλάξει ρότα στη ζωή του, να ξεφύγει από τις κάμερες και το ρεπορτάζ και να μείνει μόνιμα πλέον στο νησί της Σέριφου. Εκεί δημιούργησε το δικό του ξενοδοχείο, το οποίο έχει το όνομα «Ρίζες». Μόνιμος κάτοικος του νησιού πλέον έχει ήδη μπει στην καρδιά των κατοίκων, ενώ η ενασχόλησή του με τις «Ρίζες» που λειτουργούν από το καλοκαίρι του 2010, έχει ανοίξει καινούριους ορίζοντες στην επαγγελματική του ζωή.

BOXAKI
***Εσχάτως… στην εφεδρεία!

Ίσως να είναι η τελευταία που περίμενε κανείς να δει σ’ αυτή τα θέση, ωστόσο, η τηλεόραση είναι όπως η ζωή… απρόβλεπτη. Έτσι, εκεί που η Κατερίνα Καραβάτου έφυγε για διακοπές, γνωρίζοντας ότι η εκπομπή της συνεχίζεται και τη νέα σεζόν, επιστρέφοντας ανατράπηκαν τα πάντα. O ALPHA έπρεπε να προχωρήσει σε περαιτέρω περικοπές κι ο κλήρος έτυχε στο «Κους- Κους», έτσι η Κατερίνα Καραβάτου μέσα σε ένα μεσημέρι έμεινε χωρίς εκπομπή και χωρίς δουλειά γιατί το γεγονός ότι πρέπει να λείψει για κάποιο διάστημα μέχρι και το Νοέμβριο αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, άνεργος τηλεοπτικά έμεινε και ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης, καθώς η εκπομπή που είχε στο ΣΚΑΪ ελλείψει χορηγού δεν συνεχίζει και τη νέα σεζόν. Χωρίς αντικείμενο αυτή τη στιγμή και η Έλενα Παπαβασιλείου, καθώς τα νέα ότι η εκπομπή της κόπηκε, δεν έφτασαν «Πάνω στην ώρα» αλλά πολύ καθυστερημένα… Ωστόσο το όνομά της έχει ακουστεί για το «Μες την καλή χαρά».

Στην ίδια θέση βρίσκονται, επίσης, ο Σπύρος Χαριτάτος αλλά και ο Γιώργος Καραμέρος μετά την ολοκλήρωση του «10 με 1 μαζί» δεδομένου ότι το συμβόλαιό τους με τον ΑΝΤ1 έληξε. Κι αυτοί με πολλούς άλλους περιμένουν στο ακουστικό τους την εξεύρεση κάποιου ενδιαφέροντος κόνσεπτ. Χωρίς αντικείμενο θα μείνει κι ο Θανάσης Πάτρας. Βλέπετε το «Elatte» θα κατεβάσει αυλαία στις 14 Οκτώβρη. Χωρίς δουλειά για το α΄ μέρος της σεζόν τουλάχιστον έχει μείνει και η μέχρι πρότινος περιζήτητη Ευγενία Μανωλίδου. Κι έτσι θα παραμείνει και στο β’ αν δεν γίνει τελικά το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όπου εκεί έχει καβατζώσει τη θέση στην κριτική επιτροπή.

BOXAKI
****Εκτός τηλεόρασης και πίσω από τις κάμερες

Άλκηστις Μαραγκουδάκη
Έναν χρόνο πια μετρά εκτός τηλεόρασης η πρώην κρατερά κυρία πολλών καναλιών όπως ΑΝΤ1 και ALPHA, ενώ το τελευταίο της μετερίζι ήταν το MTV. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά στα 22 χρόνια καριέρας στην τηλεόραση που δίνει συνειδητά την ευκαιρία στον εαυτό της να κάνει διακοπές και μάλιστα σε μια περίοδο όπου η τηλεόραση δεν είναι καθόλου δημιουργική. Όσο για το περιβόητο comeback στα πράγματα, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορες φήμες περί αντικατάστασης της Ράνιας Ματαφιάς, της Διευθύντριας Προγράμματος στο ALTER από την Άλκηστις Μαραγκουδάκη, αλλά με τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο κανάλι του Μπουρναζίου φήμες θα παραμείνουν.

Ζήνα Κουτσελίνη
Η είδηση ότι η Ζήνα Κουτσελίνη αποχωρεί από την Διεύθυνση Προγράμματος του ALTER έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια τον Ιούλιο του 2009. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια για ανάληψη καθηκόντων σε άλλα κανάλια, όπως για παράδειγμα το MEGA, μέχρι κι ότι αναλαμβάνει το τιμόνι του «Πρωινού Καφέ» στον ΑΝΤ1, αλλά τίποτα από αυτά δεν βγήκε αληθινό. Η ίδια, πάντως, αυτό το διάστημα ζει από τις ομορφότερες στιγμές στη ζωή της καθώς χάρη στην αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα κατάφερε κι έκανε πραγματικότητα, ένα όνειρο ζωής, να φέρει στον κόσμο μέσα στο 2010 ένα κοριτσάκι.

Αναδημοσιευσα Απο tvnea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share