Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Euro Euro όλοι....Ποιος να συγκριθεί μαζί σου!

…στη μέση έμεινε μόνο το υφάκι των Κροατών!

Χωρίς μπαλάρα -αλλά με ψυχάρα- η Εθνική απάντησε στο γήπεδο στις δηλώσεις Μπίλιτς και λοιπών και με το2-0, έκοψε το μισό «εισιτήριο» για Ουκρανία και Πολωνία!

Οι Σαμαράς και Γκέκας έστειλαν στα ουράνια το «Καραϊσκάκη» και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να ψάχνει έναν πόντο στη Γεωργία για να πάει στο τέταρτο Euro της ιστορίας του!

Θα χρειαστεί ν' αυτοκτονήσει, δε, για να μην το καταφέρει -έστω κι αν θα πάει εκεί χωρίς τους τιμωρημένους Ζαραδούκα, Α. Παπαδόπουλο, Σαμαρά και πιθανότατα τον τραυματία Τοροσίδη. 


Πώς έπαιξε

Για τον αγωνιστικό χώρο (και όχι τη βασική ενδεκάδα) προτίμησε να κρατήσει τις εκπλήξεις ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος δικαίωσε τις προβλέψεις -τόσο για το σύστημα (4-3-3), όσο και γι’ αυτούς που θα ξεκινούσε (βάσει των όσων έδειχνε στις προπονήσεις).

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Τζόρβας και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Ζαραδούκας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης. Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ βρέθηκε ο Κατσουράνης, μπροστά του οι Τζιόλης-Καραγκούνης και στην τριάδα της επίθεσης οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Γκέκας (κορυφή). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share