Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Τα 10 καλύτερα … “cougar” !!



Οι δέκα “cougar” που αν πέσεις στα νύχια τους, το σίγουρο είναι ότι θα σε “ξεκοκαλίσουν”. Εκτός αν είσαι ο αίλουρος Ashton Kutcher…
Cougar ή αλλιώς πούμα. Oρεινός λέων και πάνθηρας, ένα αιλουροειδές θηλαστικό που ζει στην Αμερική. Εσχάτως βέβαια το είδος “ευδοκιμεί” και στις πόλεις. Ο λόγος για τις γυναίκες ηλικίας 40+ που χόμπι τους είναι το κυνήγι αντρών μικρότερης ηλικίας (με μίνιμουμ διαφορά 10 χρόνων) και αποτελούν την νέα τάση στην σεξουαλική κοινωνιολογία. Δεν είναι λίγες. Εμείς βρήκαμε τις 10 καλύτερες…
10. Kim Kattrall


Ω, ναι. Η γνωστή και μη εξαιρετέα Σαμάνθα από το “Sex & the city”. Μπορεί στο ρόλο της να είναι η επιτομή του όρου cougar, αλλά και στην πραγματικότητα κατάφερε να κρατήσει τον τίτλο επάξια. Αφού έγραψε το βιβλίο “Η τέχνη του γυναικείου οργασμού” μαζί με τον τρίτο σύζυγό της, χώρισε και βρήκε την γη της επαγγελίας στα κρεβάτια κάποιων NBAers, ενώ τώρα διατηρεί δεσμό με ένα 28χρονο chef από το Καναδά.
9.Halle Berry
Ο ρόλος της “Catwoman” ξύπνησε, από ότι φαίνεται, τα άγρια ένστικτά της και στην πραγματική της ζωή. Μετά από αποτυχημένους γάμους και σχέσεις βρήκε την ησυχία της στην αγκαλιά ενός κατά 10 χρόνια μικρότερου, μοντέλου από τον Καναδά.

8. Susan Sarandon
Η γνωστή ηθοποιός, από τα μέσα της δεκαετίας των 80’s  έδειξε ότι έχει τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται, ώστε να αυτοαποκαλείται cougar. Αφού μπλέχτηκε και χώρισε με τον, κατά 12 χρόνια μικρότερο, ιταλό σκηνοθέτη Franco Amurri βρήκε την συζυγική γαλήνη στο πρόσωπο του, επίσης κατά 12 χρόνια μικρότερου, Tim Robbins.

7.Joan Lunden
Η ιστορία της διάσημης δημοσιογράφου και παρουσιάστριας της Αμερικής είχε πολλαπλά επεισόδια. Αφού παντρεύτηκε κοντά στα 50 έναν κατά 10 χρόνια μικρότερο άντρα, εν συνεχεία θέλησε να αποκτήσει παιδιά μαζί του. Επειδή όμως η φύση ήταν ενάντια στα σχέδια της, εκπλήρωσε το μητρικό της ένστικτο, αποκτώντας 2 φορές δίδυμα μέσο παρένθετης μητέρας.

6. Joan Collins
Η γνωστή ηθοποιός αποτελεί ένα ξεκάθαρο είδωλο των cougars. Στην αρχή παντρεύτηκε τον κατά 13 χρόνια μικρότερό της Σουηδό τραγουδιστή Peter Holm. Εν συνεχεία χώρισε και μπλέχτηκε με έναν κατά 25 χρόνια μικρότερο. Ενώ η πραγματική ευτυχία της χτύπησε την πόρτα όταν γνώρισε και παντρεύτηκε τον Percy Gibson (μάνατζερ)  με την διαφορά ηλικίας μεταξύ τους να βρίσκεται στα 32 χρόνια.

5. Candace Bushnell
Η δημιουργός του “Sex & the city” αρχικά δίδαξε μέσα από την σειρά της τον όρο cougar στο ευρύ κοινό. Όπως η ίδια αποκάλυψε ο βασικός χαρακτήρας ( η γνωστή  Carrie) ήταν ο εαυτός της. Έτσι δεν θα μπορούσε και στην πραγματική ζωή να μην ακολουθήσει πιστά το σενάριο, όντας παντρεμένη με έναν κατά 10 χρόνια μικρότερο χορευτή μπαλέτου.

4. Madonna
Το “material girl” της μουσικής σκηνής παραδίδει μαθήματα εδώ και χρόνια για το πώς να γίνεις cougar. Ενδεικτικά μόνο παραδείγματα οι Guy Ritchie (μόνο 10 χρόνια διαφορά), David Blaine (14 χρόνια διαφορά) και  Jesus Luz (28 χρόνια διαφορά). Μία πραγματική κυνηγός, εκτός από σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς, που δεν δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει σύντομα την αναζήτηση.
3. Raquel Welch
Μία από τις πιο γνωστές cougar και πρώην sex symbol έχοντας στο παλμαρέ της πολλές σχέσεις με νεότερους άντρες (στο τελευταίο της γάμο είχε 15 χρόνια διαφορά με τον σύζυγό της) έδωσε μια άλλη διάσταση στην συνήθειά της. Δήλωσε πως “με ελκύουν οι μικρότεροι άντρες γιατί ξέρω ότι η σχέση μαζί τους θα είναι μεγάλο λάθος”.

2. Ivana Trump
Αφού χώρισε με τον μεγιστάνα Donald Trump, η Ivana αναζήτησε τον έρωτα στις μικρότερες ηλικίες. Πρώτα έμπλεξε με έναν ηθοποιό κατά 36 χρόνια μικρότερό της και στη συνέχεια, είπε να σοβαρευτεί ρίχνοντας την διαφορά. Έτσι έκανε σχέση με έναν 24 χρόνια νεότερο της. Μέχρι και σε ριάλιτι πρωταγωνίστησε για το πώς να σαγηνεύεις ένα πολύ μικρότερό σου.
1. Demi Moore
Και την πρώτη θέση καταλαμβάνει και η πιο επίκαιρη cougar των καιρών μας. Η Demi Moore ερωτεύτηκε, μετά τον πρώτο της γάμο με τον Bruce Willis, τον δεκαπέντε χρόνια νεότερό της Ashton Kutcher. Τα μαντάτα ήταν λίγο δυσάρεστα για αυτήν τελευταία (μετά την απιστία του Kutcher) αλλά αυτό δεν έχει και μεγάλη σημασία για μας. Στην καρδιά μας είναι, και ελπίζουμε να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη, το νούμερο 1. Άρης Βουρβούλιας-pkool.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share