Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες του 2011


Πανέμορφες ή σκληρές, ρομαντικές ή ρεαλιστικές, παράξενες ή ανατριχιαστικές… Το Time επιλέγει τις φωτογραφίες του χρόνου που φεύγει, οι οποίες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αφήνουν ισχυρό το αποτύπωμά τους στη μνήμη μας.
Perierga.gr - Οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες του 2011Ένας άντρας από τη φυλή Mundari στο Νότιο Σουδάν πλένει τα χέρια του με ούρα αγελάδας! (Goran Tomasevic / Reuters)

.....................



Perierga.gr - Οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες του 2011Μία νεκρή βελανιδιά λάμπει κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι σε μία αλυκή κοντά στο Νάιλαντ της Καλιφόρνια. (Jim Lo Scalzo / EPA)
Perierga.gr - Οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες του 2011Μία από τις πολλές πανέμορφες φωτογραφίες της Γης που έχει τραβήξει ο αστροναύτης της ESA, Παόλο Νεσπόλι, κατά την παραμονή του στον Δ.Δ.Σ. (ESA / NASA)
Perierga.gr - Οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες του 2011Η 13χρονη Hallel Goldamna φορά νυφικό και κρατά πανό με τον οποίο ζητά σε γάμο τον Justin Bieber, πριν από τη συναυλία του στο Τελ Αβίβ. (Ariel Schalit / AP)
Perierga.gr - Οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες του 2011Ένας πίθηκος στην Τζακάρτα φορά μάσκα κατά τη διάρκεια του Topeng Monyet, μιας παραδοσιακής ινδονησιακής παράστασης δρόμου. (Beawiharta / Reuters)
Perierga.gr - Οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες του 2011Μυστικός Ισραηλινός αστυνομικός, ντυμένος σαν Παλαιστίνια γυναίκα, ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου ύστερα από τη σύλληψη διαδηλωτή κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στο στρατόπεδο προσφύγων Shuafat, στη Δυτική Όχθη (Baz Ratner / Reuters)
Perierga.gr - Οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες του 2011Παγόβουνα καλυμμένα με στάχτη ύστερα από την έκρηξη του ηφαιστείου Grimsvotn, στην Ισλανδία (Ingolfur Juliusson / Reuters)
Perierga.gr - Οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες του 2011Φύλακες στέκονται γύρω από τον κρατούμενο Juan Ramirez Tijerina, που έχει κρυφτεί σε μία βαλίτσα, κατά τη διάρκεια αποτυχημένης απόπειρας απόδρασης από τη φυλακή. (Government of Quintana Roo-Secretary of State for Public Security / Reuters)
Perierga.gr - Οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες του 2011Η Ν. Υόρκη θυμάται τη 10η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Παγκόσμιου Εμπορίου. (Eric Thayer / Reuters)
Perierga.gr - Οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες του 2011Ένας αναισθητοποιημένος μαύρος ρινόκερος μεταφέρεται με στρατιωτικό ελικόπτερο, από τους του Ανατολικού Ακρωτηρίου της Νοτίου Αφρικής στο καινούργιο του σπίτι, 15 μίλια πιο μακριά. (Green Renaissance / EPA)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share