Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Tων μεταναστών γραμμένα



Ο μεγάλος καημός: το όνειρο κάθε Αλγερινού/Μαροκινού είναι μέσω Ελλάδας να φτάσει επιτέλους στην Γαλλία, μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση αφού οι Φράγκοι έχουν κλείσει τα σύνορα. Ωραίο πάντως να ξέρεις πως σ' αυτή την κουρασμένη πόλη κάποιοι έχουν ένα όνειρο, ωραία υπενθύμιση του σημαντικού να έχεις έναν στόχο........
 http://athensville.




O καημός για την Γαλλία επαναλαμβανόμενος δε.


Atina το 'χουμε, το Salem Mnzel Borgiba βοήθησε το Google, είναι ο τόπος καταγωγής κάποιου Τυνήσιου που άφησε αυτό το καλοσυνάτο γειά (salem) στην πόλη που τον φιλοξένησε πριν 2 χρόνια.


Χαμένοι στην μετάφραση: χαμένοι άνθρωποι, σε μια ξένη χώρα, που ελάχιστοι θα καταλάβουν τι γράφει το χαρτί και το μόνο που σου μένει να προσέξεις τα όμορφα πρόσωπά τους, τα καθάρα μα κι αινιγματικά τους μάτια.



Όχι δεν είναι το πιο μίζερο ταξιδιωτικό γραφείο, miser είναι η ανατολή στ' αράβικα, και ειδικότερα η Αίγυπτος (μισιρλού, η αιγυπτιώτισσα).


Απρόσμενα σέξι καρτούν για σούπερ μάρκετ Αράβων.


Κατευθείαν από την Λιοσίων, η πνευματίστρια υποθέτω, Νικολέτα ήρθε και στην Αθήνα για να ιάσει και τους εδώ Βούλγαρους.


Κάποια φώτο της ανέμελης νιότης, κάτι θα 'παθε μετά και θα την χτύπησε το θείο φως κι αποστολή να σώσει τα ανατολικά Βαλκάνια.


Ακόμα και γκαβή δεν σταματά να θεραπεύει πιστούς


Τα μήντια την κυνηγάνε και στο εξοχικό της στο Βέλικο Τίρνοβο.

694; Φτού σκόρδα! Οι κινέζοι αποφεύγουν την Vodafone: δεν τους φταίει το κόκκινο αλλά το 4 είναι καταραμένος αριθμός για τους άπω Ανατολίτες. Έτσι, επιμόνως επιλέγουν νούμερα που δεν το περιέχουν και μπορείτε να το διαπιστώσετε σε τοίχους, ταμπέλες καταστημάτων, φορτηγάκια κλπ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share