Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Τα 10 πιο σέξι κορμιά του φετινού καλοκαιριού



Ελληνικά και ξένα κορμιά κατέκλυσαν τις παραλίες το καλοκαίρι του 2012, δίνοντας μαθήματα στιλ και θηλυκότητας. Το Cosmo.gr, αποχαιρετώντας και επίσημα το καλοκαιράκι με τα πρώτοβρόχια, αναπολεί τα καλύτερα σώματα της πιο hot εποχής του χρόνου.
Είτε προτίμησαν ολόσωμο, είτε τίμησαν το all time classic bikini, οι παρακάτω 10 celebrities ξεχώρισαν στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.
 
- Γεωργία Σάλπα
Η 27χρονη Ελληνο-ιρλανδή Georgia Salpa έκανε το μπάνιο της στη Marbella της Ισπανίας, αποδεικνύοντας (με το μπικίνι της) γιατί θεωρείται ως μια από τις πιο sexy γυναίκες του πλανήτη.
- Δούκισσα Νομικού
Η Δούκισσα ξεκίνησε από νωρίς τα καλοκαιρινά της μπάνια (Μάιος, Βουλιαγμένη), ενώ, όπως μόλις διαπίστωσες από τη φωτό, θα ήταν άδικο να λείψει από την top10 λίστα.
- Kim Kardashian
Μπάνιο σε παραλία του Miami έκανε η Kim Kardashian και όπως ήταν φυσικό οι φωτογράφοι δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.
- Eλένη Μενεγάκη

  - Με δυσκολία επιλέξαμε ένα από τα 50590 μαγιό που άλλαξε φέτος το καλοκαίρι η Ελένη, στην Άνδρο. Και το πρόβλημα(;) είναι ότι της πάνε όλα.
- Αγγελική Ηλιάδη
 
Ένα από τα πιο γυμνασμένα και σέξι κορμιά, της Αγγελικής, σε μπάνιο στη Χαλκιδική.
- JLo
 
Πίσω πάλι στα ξένα. Μα είναι δυνατόν να λείψει η Jennifer Lopez από τη λίστα; Eδώ τη θαυμάζουμε να πλατσουρίζει σε παραλία της Βραζιλίας.
- Όλγα Φαρμάκη
 
Μένουμε στο κόκκινο χρώμα. Σειρά έχει η Όλγα Φαρμάκη, που προτίμησε ένα πιο αποκαλυπτικό μαγιό για το μπάνιο της στην παραλία της Βουλιαγμένης.
- Έλλη Κοκκίνου
 
Η Έλλη έχει από τα λίγα κορμιά στην ελληνική showbiz που μπορούν να υποστηρίξουν ένα ολόσωμο μαγιό. Εδώ τη βλέπουμε στην παραλία της Βάρκιζας.
- Σίσσυ Χρηστίδου
 
Το σώμα της Σίσσυς απασχόλησε πολύ τα περιοδικά, με κάποια από αυτά να αναδημοσιεύουν παλιές φωτογραφίες της.(τς, τς, τς). Εμάς μας αρέσει όπως και να είναι, ειδικά με αυτό το κίτρινο στράπλες που φόρεσε σε μπάνιο της στη Χαλκιδική.
- Μαρία Μενούνος
 
Φορώντας το πράσινο μπικίνι της, η Μαρία Μενούνος απόλαυσε τις βουτιές της στην πισίνα σε ξενοδοχείο του Las Vegas.
Άντε και του χρόνου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share