Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Οι 12 φωτογραφίες paparazzi που είχαν (και έγραψαν) τη δική τους ιστορία


 
Ο Daniele Lo Presti ήταν αυτός, που τράβηξε καρέ καρέ το φλερτ του Brad Pitt με μία βοηθό του στη Μάλτα - κάτι που εξόργησε την Angelina. Ο Daniele αυτή τη στιγμή είναι νεκρός. Όχι από τη Jolie. Προφανώς ο φακός του έπιασε κάτι που δεν έπρεπε να δει το φως της δημοσιότητας. Ναι, η δουλειά του paparazzo είναι σκληρή.Ας δούμε μερικές στιγμές των σταρ όπου άστραψαν από τα φλας των paparazzi και προκάλεσαν το κοινό.
 
Η Emma Stone και το boyfriend Andrew Garfield παίζουν με τους φωτογράφους και προμοτάρουν τις φιλανθρωπικές τους ανησυχίες.
(κεντρική φωτογραφία)
Ο Sean Penn δείνει ένα ωραιότατο μπουκέτο σε paparazzi που τόλμησε να τον φωτογραφήσει.


Η Lady Diana φωτογραφίζεται τρεις μέρες πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μόνη μπροστά από το Taj Mahal, το Φεβρουάριο του 1992. Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και λέει: "ο άντρας μου δεν με αγαπά".


Η Liz και ο Dick επιτέλους πιάνονται στα πράσα να φιλιούνται στη Ιταλία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της "Cleopatra". Να πούμε πως η Liz μόλις είχε πάρει και τον Eddie Fischer από την αγκαλιά της Debbie Reynolds.

 
Η Lindsay Lohan και η τότε ερωμένη της, Samantha Ronson, μετά από νυχτερινή τους έξοδο.


Η άπιστη Kristen Stewart αφήνεται στα χέρια του παντρεμένου σκηνοθέτη της, Ruper Sanders. O δαιμόνιος paparazzi τη φωτογραφίζει, το χούφτωμα κάνει το γύρο του κόσμου και η Κristen κλαίει και ζητά συγνώμη από τον Robert Pattinson που του φύτρωσε μίνι κέρατα.


Η Kate Middleton κάνει ηλιοθεραπεία χωρίς το πάνω μέρος του μπανιερού της και να τα αποτελέσματα.


Μπορεί να φαίνονται αγαπημένοι σε αυτή τη φωτογραφία στη Anguilla ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston, αλλά στην ουσία ήταν ένα ταξίδι αποχωρίσμου, αφού λίγους μήνες μετά η Jennifer κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ο Brad είχε κρυφό δεσμό με την Jolie.

 
"Windblown Jackie" είναι ο τίτλος αυτής της φωτογραφίας, που τραβήχτηκε από τον περίφημο Ron Galella, ο οποίος είχε γίνει η σκιά της Jackie Onassis.


Λίγο μετά το σκάνδαλο για το τσιλιμπούρδισμα του Bill Clinton με την Monica, o πρόεδρος και η Hillary αποθανατίζονται να χορεύουν στην παραλία. Η σχέση τους έχει περάσει από χίλια κύματα και είναι ακόμα ζωντανή.

 
Η Britney Spears έχει φωτογραφηθεί να ξυρίζει το κεφάλι της, να κυνηγά με ομπρέλα τους paparazzi και να είναι σε ανοιχτή σύνδεση με άλλον πλανήτη από τα πολλά ναρκωτικά, όμως αυτή η φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Νέα Υόρκη το 2006 και τη δείχνει παραλίγο να ρίχνει το μωρό της είναι σοκαριστική.


Ίχνη από μεταξύ τους ξυλοδαρμό στα πρόσωπα της Amy Winehouse και του τότε συντρόφου της Blake Fielder-Civil.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share